Търсене

Начало Политика
Политика
Жена става областен управител на Разград
14 August 2015

 

За първи път в своята история Разград ще има областен управител жена.

В сряда с решение на Министерски съвет за титуляр на поста е назначена Галина Георгиева-Маринова, съобщиха от пресцентъра на администрацията.

Георгиева е познато лице от етажа на държавната власт в Разград, в периодите 2003-2005 година и 2009- 2013 година тя бе заместник областен управител.

Продължава...
 
Четири номинации на ДПС за кмет на Разград
10 August 2015

Четирима кандидати за кмет на Разград на предстоящите местни избори излъчи градската организация на ДПС, един от тях предстои да бъде одобрен от централното ръководство на партията, заяви за „Екип 7“ председателят на структурата Фатме Селим. Издигнатите са Ахмед Ахмедов, д-р Левент Апти, Хами Хамиев и Хасан Хасанов.

Продължава...
 
„Кауза Разград“ влиза в политиката
31 July 2015

За първи път гражданското общество в Разград ще има своя листа с представители в местните избори – това е обявената в сряда официална заявка на „Кауза Разград“ за участие в предстоящата надпревара наесен.

Кандидат за кмет на сдружението с нестопанска цел е председателят му Божинел Христов. Той ще е водач на листата за общински съветници, в която под №2 и №3 са другите двама членове на управителния съвет – адвокат Калоян Монев и д-р Селиме Карагьозова.

Продължава...
 
БСП - Разград утвърди листата си за общински съветници
29 July 2015

В понеделник, 27 юли, се проведе общинска конференция на БСП в Разград, посветена на предстоящите местни избори. В началото председателят на партийната структура Елка Неделчева връчи букет с червени рози на областния лидер на социалистите Венелин Узунов, който празнуваше рожден ден.

Продължава...
 
ГЕРБ обяви кандидат-кметовете си в пет общини
27 July 2015

В събота председателят на националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов обяви официално кандидат-кметовете на партията за пет от седемте общини в областта. Както "Екип 7" вече съобщи, номинацията за Разград е на народния представител д-р Валентин Василев. Според Цветанов, Василев вече е натрупал достатъчно опит първо като областен управител, а сега като депутат и може да отговори на очакванията на хората.

Продължава...
 
Радан Кънев дойде в Разград, за да обяви подкрепа на Теодор Ролев
20 July 2015

Лидерът на Демократи за силна България и съпредседател на парламентарната група на Реформаторския блок Радан Кънев вчера обяви пълната подкрепа на партията и коалицията за предприемача Теодор Ролев, който неотдавна заяви, че ще се яви като независим кандидат за кмет на Разград на предстоящите избори.

Продължава...
 
АБВ откри свой клуб в Разград
20 July 2015

На 27 юли политическа партия АБВ ще учреди своя структура в община Разград. На конференцията ще бъде решено как формацията ще участва в местните избори - дали ще издигне свой кандидат-кмет, ще подкрепи някого или ще се състезава само с листа за общински съветници.

Продължава...
 
БСП излъчва своя кандидат за кмет на Разград на 27 юли
15 July 2015

Конференцията на общинската организация на БСП в Разград, на която ще бъде излъчена кандидатурата за кмет, е насрочена за 27 юли. Това съобщи областният председател на „БСП – лява България“ Венелин Узунов

На партийните общински събрания са направени номинации – сред тях са настоящият кмет на община Разград Денчо Бояджиев, председателят на Общинския съвет Милена Цанева, бившият областен управител Стоян Ненчев и председателят на общинската организация на БСП – Елка Неделчева.

Продължава...
 
Четири номинации за кандидат-кмет на Разград
12 June 2015

Четири са към момента номинациите на основни партийни организации на БСП за кмет на община Разград, научи "Екип 7" от отлично информиран източник. Според проведените досега събрания на структурите, предложенията са за председателя на общинския съвет Милена Цанева, действащия кмет Денчо Бояджиев, бившия областен управител Стоян Ненчев и общинския лидер на социалистите Елка Неделчева.

Продължава...
 
Найден Късов е кандидатът на БСП за кмет на Цар Калоян
12 June 2015

Найден Късов ще бъде кандидатът на БСП за кмет на община Цар Калоян на местните избори наесен, съобщи председателят на общинската структура на социалистите Наско Анастасов. Той уточни, че решението за Късов, който в момента е един от заместниците на кмета Дауд Аляовлу, е взето на заседанието на ОбС на БСП в сряда вечерта.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 71 - 80 от 312