Търсене

Начало Политика
Политика
БСП - Разград уж подкрепя Денчо Бояджиев, но си остави вратичка
14 September 2015

Днес, 14 септември, изтича крайният срок за регистрации на политически партии, коалиции и инициативни комитети за участие в местните избори.

След като първо направиха заявка само за листа за общински съветници и кметове на населени места, от местната структура на БСП почукаха за втори път на вратата на Общинската избирателна комисия в Разград.

Продължава...
 
ДПС издигна кандидат-кметове си за 7-те общини
11 September 2015

Централният предизборен щаб на ДПС утвърди кандидатите за кметове на седемте общини в Лудогорието, съобщи областният партиен лидер Ахмед Ахмедов.

За пет от общините - Исперих, Завет, Лозница, Самуил и Цар Калоян са предложени досегашните управници: Бейсим Басри, Ахтер Велиев, Айхан Хашимов, д-р Бейтула Сали и Дауд Алоявлу.

Продължава...
 
Регистрираха Инициативните комитети за Денчо Бояджиев и Теодор Ролев
11 September 2015

Вчера в Общинската избирателна комисия /ОИК/ в Разград бяха внесени документите за регистрация на два Инициативни комитета /ИК/, които издигат независими кандидати за общински кмет.

В ИК за Денчо Бояджиев влизат юристът в общинската администрация и местен младежки лидер на БСП Добрин Добрев, председателят на общинския съвет Милена Цанева и Надежда Георгиева, собственик на ателие за ръчна изработка на сувенири.

Продължава...
 
ДПС първа се записа в ОИК - Исперих
09 September 2015

Председателят на общинския съвет на ДПС в Исперих Адил Решидов внесе в ОИК документите за регистрация на партията в предстоящите местни избори. Движението за права и свободи е първата политическа сила, която официално декларира участието си в Исперихско.

Продължава...
 
БСП определи своите кандидати за кметове на Пороище, Раковски и Побит камък
04 September 2015

На заседание на Изпълнителното бюро на БСП бяха определени кандидатите на партията за кметове на населени места в Пороище, Раковски и Побит камък, които допълват списъка на кандидатурите, одобрени от Конференцията на БСП, проведена преди повече от месец.

В с.Пороище БСП издига досегашния кметски наместник Станимира Йорданова Николова, млад човек, който с работата си спечели доверието и уважението на жителите на селото.

Продължава...
 
От ГЕРБ обявиха още трима кандидат-кметове
02 September 2015

Вчера областният лидер на ГЕРБ д-р Валентин Василев представи още трима кандидат-кметове на партията.

За поста в Самуил от гражданската квота е номиниран Абтула Абтула, който беше кмет на общината в мандата 1995-1999 година. 50-годишният Абтула е завършил Великотърновския университет, специалност "Български език и история".

Продължава...
 
Даниел Димитров е кандидат на БСП за кмет на Исперих
31 August 2015

Адвокат Даниел Димитров е кандидатът на БСП за кмет на Исперих на местните избори през октомври. Димитров е общински съветник и сега, председател е на общинската организация на БСП в Исперих, член на националния съвет на партията.

Социалистите от Исперих са излъчили и своите кандидати за общински съветници.

Продължава...
 
ДПС номинира 43-ма за кандидат-кметове на 7-те общини
31 August 2015

Общо 43 са номинираните от ДПС кандидати за кметове на седемте общини в Лудогорието, стана ясно след заседанието на Областния съвет на партията.

Предложенията за община Разград са четири: областният лидер Ахмед Ахмедов, общинският председател Левент Апти, Хами Хамиев и Хасан Хасанов. Както съобщихме, първите двама предварително си направиха отвод, но вътрешнопартийните правила изискват поне по трима кандидати за всяка община.

Продължава...
 
ГЕРБ обяви кандидат-кметовете си в 9 села
28 August 2015

Вчера областният лидер на ГЕРБ Валентин Василев представи кандидатите на партията за девет населени места в община Разград. В началото той уточни, че в три села: Гецово, Топчии и Дряновец, ще се разчита отново на настоящите кметове Пламен Пантилеев, Мирена Симова и Христинка Колева.

Продължава...
 
БСП - Исперих стартира предизборната си кампания
21 August 2015

На 28 август общинската конференция ще реши кой да бъде кандидатът на БСП за кмет на общината, кметове на населени места и листата за съветници, съобщи общинският лидер на социалистите в Исперих Даниел Димитров. Той допълни, че партията ще се яви самостоятелно на местните избори и няма да участва в никакви предизборни коалиции, но не уточни от кого БСП ще очаква подкрепа, ако се стигне до балотаж за кметския пост.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 61 - 70 от 312