Търсене

Начало Политика
Политика
Младежи от ГЕРБ проведоха двудневна академия в СПА комплекс „Островче“
05 December 2016

Председателят на Младежи ГЕРБ и народен представител Георг Георгиев, кметът на Разград и областен координатор на ГЕРБ-Разград Валентин Василев, евродепутатът Андрей Новаков и народният представител Михаил Тодоров откриха регионалната академия на Младежи ГЕРБ, която се проведе в събота и неделя в СПА комплекса в Островче. В работата участва и министърът на околната среда и водите Ивелина Василева.

Продължава...
 
Учредяват структура на ДРОМ в Исперих
05 December 2016

В събота народният представител от ДПС Илия Илиев бе в Исперих, където се срещна с представители на ромската общност. Илиев е лидер на политическа партия Движение за равноправен обществен модел – ДРОМ и е в Лудогорието заради изграждането на местни структури на политическата формация.

Продължава...
 
Калоян Монев и Левент Апти – зам.-председатели на ОбС -Разград
30 November 2016

Юристът Калоян Монев от „Кауза Разград“ и лекарят Левент Апти от ДПС бяха избрани за заместник-председатели на общинския съвет в Разград. За първи път от 1991 година насам и едва през седмия мандат на демократично местно самоуправление в Разград, общинската законодателна институция вече има и зам.-шефове.

Продължава...
 
БСП - Разград изхвърли от ръководството си три „другарки“
30 November 2016

На заседанието си в понеделник вечерта Общинският съвет на БСП в Разград изключи трима свои членове. Всичките отлюспените са дами, които по възрастов признак принадлежат по-скоро към по-младите активисти на социалистите. Това са общинският съветник и директор на Домашния социален патронаж Янка Георгиева, началникът на общински отдел „Социални дейности“ Росица Бончева и последната секретарка на бившия кмет Денчо Бояджиев Калина Атанасова.

Продължава...
 
Гюнай Хюсмен спаси ГЕРБ от пълен срив в района
09 November 2016

Ако независимият депутат Гюнай Хюсмен не бе упражнил влиянието си – основно в Исперихска, но също и в Кубратска община, и ако не работеше активно в полза на ГЕРБ, кандидатът на управляващите за президент Цецка Цачева щеше да има към 7 000 вместо сегашните 13 300 гласа в района, това показва анализът ни след първия прочит на протоколите от секционни комисии.

Продължава...
 
В събота ген. Румен Радев посети Разград
31 October 2016

Издигнатият от инициативен комитет и подкрепен от БСП кандидат за президент ген. Румен Радев в събота бе на предизборно посещение в Разград. Той се разходи из центъра, където по думите му най-силно се е впечатлил от паметника „Майстор Манол“.

Продължава...
 
Проф. Любомир Халачев посети Разград и Кубрат
26 October 2016

"В последните дни журналисти и социолози открито казват, че шансовете на Ивайло Калфин стават все по-големи и може би той ще е изненадата, за която всички твърдят. За нас това не е изненада, тъй като знаем, че той е най-подготвен за поста, тъй като няма друг кандидат с такива експертни качества и политическа биография. Заради сложната международна обстановка през следващите години България ще има нужда от силен дипломат като Калфин".

Продължава...
 
Илияна Йотова се срещна със симпатизанти в Разград
24 October 2016

В петък кандидатът за вицепрезидент Илияна Йотова представи пред симпатизанти в Разград основните приоритети от предизборната кампания на кандидат-президентската двойка на левицата. Срещата се проведе в конферентната зала на хотел "Централ", където евродепутатката бе приветствана от председателя на местния инициативен комитет за издигането на тандема Румен Радев/Илияна Йотова - Евгени Ганев.

Продължава...
 
Вчера Красимир Каракачанов и Явор Нотев посетиха Разград
24 October 2016

В ранния следобед вчера кандидатите за президент и вицепрезидент на "Обединени патриоти - НФСБ, "Атака" и ВМРО" Красимир Каракачанов и Явор Нотев пристигнаха в Разград за предизборна среща със симпатизанти. Тя се състоя в залата на Филхармонията, която въпреки неудобния час, бе пълна.

Продължава...
 
Вчера Цецка Цачева и Пламен Манушев посетиха Лудогорието
18 October 2016

С разходка из центъра започна вчерашното посещение на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев в Разград. След непринудени разговори с граждани и раздаване на автографи, двамата се отправиха към Общинския културен център, където започна предизборната среща, в която участва и председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 41 - 50 от 312