Търсене

Начало Политика
Политика
Партия ЛИДЕР се учреди в Разград
26 March 2008

 

Вчера в Разград бе учредена общинска формация на партия ЛИДЕР /Либерална инициатива за демократично европейско развитие/. Бизнесменът Христо Ковачки присъства на учредяването и след това има среща с предприемачи от региона.

Продължава...
 
Наско АНАСТАСОВ:Против сме излизането от Коалиция за България
19 March 2008

 

Аз и повечето от моите съмишленици в Разград сме против решението на Националния съвет на ПД „Социалдемократи“ за излизане от Коалиция за България, но на този етап се съобразяваме с него. На общинската конференция през април ще формулираме и официалната си позиция, която ще отстояваме на националната през юни. Ако решението, което ще се вземе там, не съответства на моите убеждения, лично аз ще напусна движението.

Продължава...
 
БСП „санира“ местните структури, готви се за избори 2009
14 March 2008

 

БСП предприема серия от мерки за подобряване на организационното състояние на партията на всички нива. На практика започваме да структурираме активна подготовка за следващите парламентарни избори през 2009 година.

Продължава...
 
Цветан ЦВЕТАНОВ: До лятото ГЕРБ ще има клубове във всяко населено място
07 March 2008
 

До 3-4 месеца ГЕРБ ще има свои структури, клубове и ядра във всяко населено място в областта. Това заяви вчера в Разград лидерът на партията Цветан Цветанов. Той бе тук заедно с члена на ИК на ГЕРБ Искра Фидосова.

Продължава...
 
При мислещо мнозинство малцинството задължително става мислещо
27 February 2008

След първите 100 дни

от работата на Общинския съвет в Разград, формиран в резултат от последните местни избори, могат да се направят някои съществени констатации:

1. Има промяна - няма го онова монолитно, мълчаливо мнозинство, което безропотно приемаше и гласуваше всичко, което му предлага кметът.


Продължава...
 
“Атака” – Разград поведе разградското недоволство към столицата
22 February 2008
 

Повече от 200 разградчани вчера сутринта в 7 ч. тръгнаха за столицата. Организирани от "Атака" и "ГЕРБ" от прочутата Момина чешма те поеха с автобус за участие в протестния демократичен митинг срещу корупцията в тристранната коалиция. Образцовото и безинцидентно отпътуване от града стана под напрегнатите погледи на патрулка с изгасени светлини.

Продължава...
 
Венелин Узунов: Лесно е да омаскариш някого, ако търсиш политически дивиденти
11 February 2008
 

В четвъртък бе създадена Временна парламентарна анкетна комисия за изясняване причините и условията, при които соченият за наркотрафикант Будимир Куйович е продължил да пребивава в България с фалшив документ за самоличност, издаден от компетентните органи. На първото си заседание комисията изиска справка от Инспектората на МВР за незаконното издаване на паспорт на Куйович.

Продължава...
 
Наско Анастасов със Станишев в Молдова
04 February 2008
 

На 14 февруари /Деня на влюбените или на лозарите/ областният управител Наско Анастасов ще лети за Молдова с премиера Станишев със същия правителствен самолет, който не стигна до Мексико с президента Първанов.

Продължава...
 
Цветан Цветанов – гост на тържествената сесия за Деня на Разград
28 January 2008

Председателят на партия ГЕРБ Цветан Цветанов пристига днес в Разград по покана на областния лидер Тодор Димитров. Поводът за неочакваната визита е Денят на Разград и
130-годишнината от освобождението на града от османско иго.

Продължава...
 
ГЕРБ-Разград:Кметът обжалва правилника за работа, за да назначава „удобни“ комисии
28 January 2008

С една от своите жалби кметът Денчо Бояджиев е поискал от Административен съд-Разград да бъде отменен чл.94, ал.2 от Правилника за организацията и дейността на Общинския съвет за мандат 2007–2011 г. Разпоредбата задължава кмета да включва и общински съветници в състава на всички комисии за провеждане на обществени поръчки, отдаване на концесии и разпореждане с общинско имущество. Това уточниха в петък от ГЕРБ-Разград, по повод публикуваната в последния брой на „Екип 7“ статия „Общината и Денчо Бояджиев атакуват решения на местния парламент“.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 31 32 Следваща > Последна >>

Резултати 301 - 310 от 312