Търсене

Начало Политика
Политика
Илкер МУСТАФОВ:Тръгвам сред хората
14 May 2008

 

Възнамерявам да организирам приемни по повечето населени места на региона, като обхождам не само общинските центрове, но и селата. Целта ми е да се срещам с хората и техните проблеми на място, без да ги принуждавам да пътуват до областния град.

Продължава...
 
Адил РЕШИДОВ, кмет на Исперих: Колкото и да си добър, в един момент омръзваш на хората
14 May 2008

 

Община Исперих е подготвила 17 проекта по оперативните програми на ЕС на обща стойност 50 милиона лева. Това съобщи за „Екип 7“ кметът на общината Адил Решидов. Разработките са основно по три оперативни програми - „Регионално развитие”, „Околна среда” и „Административен капацитет”.

Продължава...
 
Отчетно-изборна конференция на ПД „Социалдемократи“
12 May 2008

 

Отчетно-изборната конференция на ПД „Социалдемократи“ в Разград ще се проведе утре вечер в бистро „Зайо Байо“. Според дневния ред в началото общинският и областен лидер на движението Наско Анастасов ще прочете пред делегатите доклад за изминалия период, като основен акцент в него ще бъде участието в местните избори.

Продължава...
 
Промени в Областна администрация след структурни размествания
18 April 2008

 

Ако има структурни размествания в правителството, ще има промени и в Областна администрация, каза областният управител Наско Анастасов пред журналисти вчера, след заседание на Министерски съвет. Ако очакваните промени засегнат някого, то това ще са хората от ръководството на администрацията, назначено по политически признак – областният управител и неговите трима заместници, без да се засягат дирекциите и отделите.

Продължава...
 
Ст.Стоянов, председател на ОбС - Разград: В.Узунов и Д.Бояджиев системно са нарушавали ЗОП
18 April 2008


УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

Обръщам се към вас като председател на Общинския съвет - Разград. Обещах ви – ОТКРИТО УПРАВЛЕНИЕ - гарантирано от политическата сила, която представям – ГЕРБ, и считам за свое задължение да споделя с вас следните факти:

Продължава...
 
Адемов сменя Масларова?
16 April 2008

 

Още едно разградско име влезе в обръщение по повод предстоящия ремонт в кабинета на тройната коалиция. След като тежка въпросителна надвисна над социалния министър Емилия Масларова, вчера в информационния поток като фаворит за мястото й беше спрегнат депутатът д-р Хасан Адемов. От ДПС настоявали за това, че най-резонно е ведомството да поеме именно шефът на социалната комисия в парламента.

Продължава...
 
Д-р Хасан Адемов е с президента Георги Първанов в Египет
14 April 2008

 

По покана на президента Хосни Мубарак президентът Георги Първанов, придружаван от съпругата си г-жа Първанова, е на официално посещение в Арабска република Египет от 13 до 15 април 2008 г. Това е първо посещение на най-високо равнище след повече от 30 години.

В програмата на посещението са предвидени срещи на президента Първанов с египетския му колега Хосни Мубарак, с министър-председателя д-р Ахмед Назиф и с председателя на Консултативното събрание Сафуат Ел-Шериф.

Продължава...
 
Ивайло Калфин развали следобедната дрямка на електората
07 April 2008

 

Вицепремиерът и външен министър Ивайло Калфин развали съботната следобедна дрямка на електората в Разград. Срещата с актива на БСП, за което медиите научиха само 24 часа по-рано, бе в 15.30 часа в заседателната зала на хотел „Централ“.

Продължава...
 
Зекерие Гючлю оглави ОбС на ДПС в Самуилско
07 April 2008

 

Вчера в салона на читалището в Самуил се проведе извънредната отчетно-изборна конференция на общинската структура на ДПС. От излъчените на местните събрания 67 делегати, присъстваха 64. На конференцията бяха и четиримата депутати от движението от Разградския избирателен район: д-р Хасан Адемов, Даут Осман, д-р Нигяр Сахлим и Илкер Мустафов. Гости бяха и общински лидери на ДПС от областта.

Продължава...
 
Зекерие Гючлю – кандидат за лидер на ДПС в Самуилско
31 March 2008

 

Приключиха отчетно-изборните събрания на местните структури на ДПС в Самуилска община. На много от форумите гостуваха хора от по-високите етажи на движението, включително депутати. Според нас обаче, събранията минаха на посредствено равнище.

Сега вниманието на избраните делегати е насочено към общинската конференция на партията.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Следваща > Последна >>

Резултати 291 - 300 от 312