Търсене

Начало Политика
Политика
Създадоха ГЕРБ – Старейшини в Разград
20 June 2008

 

Областна организация на Старейшините на ГЕРБ беше учредена в Разград в сряда, точно един месец след националното учредително събрание. На основаването на местната структура в х-л „Централ“ присъства Васил Пенчев – член на НИС на СГЕРБ и отговорник за нашия регион. 20 души бяха регистрирани като членове на най-новото звено на ГЕРБ в Разград на първата сбирка.

Продължава...
 
Социалисти разясняваха успеха на управлението си
16 June 2008

 

Резултатите от управлението са добри, коалицията решава ключови, стратегически въпроси. Всичко е добре. Защо обаче се получава така, че при обективни положителни резултати, всички негативи са за сметка на БСП. Спомнете си за СДС и НДСВ – проблемите им започнаха през последните години от техните управления. И срещу нас в момента върви подобен сценарий. Не червеното и синьото, а прагматизмът вече е този, който ще определя резултатите от изборите. Ние не сме се обърнали само към пенсионерите, а към всички. Искаме нов мандат. Нямаме основание да вървим с наведени глави по улиците.

Продължава...
 
Зам.-кметът Макрена Димитрова подаде оставка
13 June 2008

 

Вчера заместник-кметът на община Разград Макрена Димитрова подаде оставка. Заповедта за нейното освобождаване е по взаимно съгласие, като мотивът за напускане е в пряка връзка с приетата нова структура на Общинската администрация. Димитрова заемаше поста от 10 януари 2006 г. от квотата на НДСВ.

Продължава...
 
ГЕРБ спечели знаковата битка за Тертер
09 June 2008

 

С убедителен резултат - 121:81 гласа, частичните избори за кмет на кубратското село Тертер спечели кандидатът на политическа партия ГЕРБ Николай Костов. Негов опонент беше Кръстьо Йорданов от политическо движение „Социалдемократи“, който и през октомври 2007 г. се класира втори в състезанието за първенец на малкото населено място. На балотажа тогава преднината на 31-годишния Костов бе два само гласа, но заради установено неправомерно гласуване на трима избиратели, вотът бе касиран.

Продължава...
 
Н.Анастасов, Д.Добрев и Г.Атанасов – членове на Националния съвет
09 June 2008

Областният управител Наско Анастасов и общинските съветници Добрин Добрев и Георги Атанасов са представителите на Разград в Националния съвет на ПД „Социалдемократи“ /ПДС/, стана ясно след петата национална конференция на политическото движение в събота. Първите двама и досега бяха в централните ръководни органи на организацията. За председател на ПДС бе преизбран Николай Камов.

Продължава...
 
ЛИДЕР, ВМРО и ЗНС ще работят заедно в Разград
09 June 2008

 

През уикенда в Стара Загора се проведе първата работна опознавателна среща между представителите на формиращата се вече коалиция между ЛИДЕР, ВМРО и ЗНС. Участие в нея взеха централните ръководства на трите партии и областните лидери. Разград беше представен от координаторите на ЛИДЕР и ВМРО Иван Киров и Бистра Димитрова и председателя на областното настоятелство на ЗНС Богдан Стоянов.

Продължава...
 
ДПС поиска вицепрезидент
19 May 2008

 

„Идва време, г-н Лютви, за вицепрезидент на държавата. Защо да не е от ДПС?“, обърна се по време на речта си пред хилядното множество на Демир Баба теке в събота депутатът Ремзи Осман към заместник-председателя на Народното събрание Юнал Лютви.

Парламентаристът призова младите активисти от ДПС да подават документи за работа в съда и полицията, а когато ги отхвърлят, масово да подават искове за дискриминация.

Продължава...
 
Богдан Стоянов остава областен лидер на ЗНС
19 May 2008

 

Строителният предприемач Богдан Стоянов е новият стар лидер на Земеделски народен съюз /ЗНС/ в Разградски регион, стана ясно след отчетно-изборната конференция на Областната земеделска дружба на ЗНС в събота.

Продължава...
 
ПД „Социалдемократи“ - Разград вразумява Камов?
16 May 2008

 

Разградската организация на ПД „Социалдемократи“ /ПДС/ доказа, че е една от най-силните в страната и е на път да стопира досегашните преигравания на националното ръководство на движението и опитите му да преговаря за бъдещо коалиране с десноцентристки партии за следващите парламентарни избори.

Продължава...
 
ГЕРБ и ПД „Социалдемократи“ в битката за кмет
14 May 2008

 

30-годишният Николай Костов от ГЕРБ и 54-годишният Кръстьо Николов от политическо движение „Социалдемократи“ са официално регистрираните кандидати за кмет на село Тертер, съобщи за „Екип 7“ председателят на Общинската избирателна комисия в Кубрат Вячеслав Николов.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Следваща > Последна >>

Резултати 281 - 290 от 312