Търсене

Начало Политика
Политика
И в Разград ще подпишат заповед за уволнение на Станишев
05 September 2008

 

Националната подписка „Аз съм европеец”, която стартират ГЕРБ, ДСБ и СДС ще се проведе и в Разград. Тя ще започне в събота, 6 септември, като за целта ще бъде открит специален пункт на Ларгото, съобщиха организаторите.

Заявление за това ръководствата на трите партии са депозирали до кмета Денчо Бояджиев. Всеки, който желае да подпише заповедта за уволнение на Сергей Станишев ще може да го направи между 11.00 и 13.00 ч. в Деня на Съединението.

Продължава...
 
НДСВ се срещна с актива си в Разград
22 August 2008

 

Работна среща на местния актив на НДСВ с представители на централното ръководство се проведе в Разград. Тук бяха отговорникът по организационната и структурна политика на партията Димитър Диманов и Владимир Даскалов – ръководител на отдел „Национална координация”. Участие в срещата взеха зам.-областният управител Евгения Кочанова, областният и регионалният координатор Виолета Великова и Славейко Генчев и колегите им от общините Цар Калоян, Самуил, Лозница, Кубрат и Разград.

Продължава...
 
Две разградчанки получиха електронните си членски карти на Бузлуджа
04 August 2008

Над 250 социалисти от Разградска област се включиха в Националния събор на левицата на връх Бузлуджа. На 2 август БСП и левицата отбелязаха 117-та годишнина от организираното социалистическо движение в България. По този повод на 117 новоприети млади социалисти от цялата страна бяха връчени новите електронни партийни книжки. Между тях бяха Диана Иванова и Даниела Стоянова от Разград.


Продължава...
 
Миризливи PRоблеми * В други държави покойникът отдавна щеше да е погребан
04 August 2008

Един мой стар приятел, който вече живее и работи в София, често ми звъни и пита: ”Нещо ново в Разград?” Последния път му отговорих така: „Само таратор, и то стар”!

 

Поразмърда се въздухът в лятната жега. И веднага в държавата замириса! Ама не от взривовете в Челопечене или от случайно изтървани газове при помпане на „балона за втори мандат”.Това са мижави PRоблеми.


Продължава...
 
Цветан ЦВЕТАНОВ: Виновните за спирането на европарите – на съд
28 July 2008

 

Има явна умисъл, довела до спирането на европарите за България. Национално отговорно решение и морално е правителството да подаде оставка. Това обяви в събота в Разград лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Брюксел налага санкции за непрозрачността и съмненията за корупционни практики в българското правителство.

Продължава...
 
Цветан Цветанов идва утре на Панаира на киселото мляко
25 July 2008

 

Председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов идва в Разград утре специално за Панаира на киселото мляко и фестивала на народните традиции и художествените занаяти. Лидерът на партията пристига по покана на областния ръководител на ГЕРБ Тодор Димитров и председателя на Общинския съвет в Разград Стоян Стоянов.

Продължава...
 
Разградчанка – в националното ръководство на „Жени ГЕРБ“
16 July 2008

 

Разградчанка влезе в националното ръководство на „Жени ГЕРБ“ още със самото учредяване на организацията. В неделя за член на Националния изпълнителен съвет на формацията беше избрана д-р Елена Евгениева. Дамата е ветеринарен лекар, работи в сферата на държавния контрол по безопасност на суровините и храните от животински произход, със сертификат за “разработване, внедряване и прилагане на НАССР системи”.

Продължава...
 
Двама разградчани – в националното ръководство на нова зелена партия
09 July 2008

Нов политически субект се появи на хоризонта след проведен през уикенда в Боровец обединителен конгрес на “Зелена България” и “Зелена партия”. Името на новата формация е “Зелена партия/Българските зелени“. Сериозно е разградското представителство в националното й ръководство.


Продължава...
 
ЛИДЕР стъпи в Кубрат
04 July 2008

 

Партията на бизнесмена Христо Ковачки изгради структура и в община Кубрат. Във вторник вечерта в големия салон на читалището се състоя учредителна конференция. На нея присъстваха 35 души. Тук бяха областният координатор на ЛИДЕР Иван Киров и секретарят на областното ръководство Андрей Андреев.

Продължава...
 
Сини от Разград и Търговище дискутираха новия устав на СДС
27 June 2008

 

Новият устав на СДС беше дискутиран в сряда следобед в х-л „Централ“ на разширена среща на областните ръководства на сините в Разград и Търговище. Гости на срещата бяха главният секретар на СДС Пламен Радонов и координаторът за Североизточна България Филип Асенов. Уставът ще бъде официално приет на национална конференция на СДС във Велико Търново на 26 юли.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Следваща > Последна >>

Резултати 271 - 280 от 312