Търсене

Начало Политика
Политика
Четирима от Разград – във Висшия съвет на БСП
24 November 2008

 

Четирима видни разградски социалисти влязоха в новоизбрания Висш съвет на БСП, съобщиха от пресцентъра на партията. Делегирани членове на ръководния орган са Денчо Бояджиев и Таня Тодорова. Избрани с пряко гласуване са Венелин Узунов и Калоян Монев.

Продължава...
 
Наско АНАСТАСОВ: Всички леви - заедно на изборите!
10 November 2008

 

Декларираме не само пред общинската конференция, но и пред централата на БСП, че на парламентарните избори догодина Политическо движение „Социалдемократи“ - Разград ще подкрепи правилната лява политика, която БСП предложи на България, заяви пред събранието в петък лидерът на организацията в Лудогорието Наско Анастасов.

Продължава...
 
Добринка Монева - преизбрана за четвърти път
10 November 2008

 

Четвърти мандат общински лидер на БСП да бъде Добринка Монева гласува късно в петък вечерта отчетно-изборната партийна конференция. Събранието гласува блоково и състав от 46 души Общински съвет. 35% от състава му са нови лица.

Продължава...
 
60 от Разград се включиха в Движение „Напред“
05 November 2008

 

Близо 60 делегати от Разградска област се включиха в учредяването на коалиция Движение "Напред" в неделя. На подписването на споразумението между ВМРО, ЗНС и ЛИДЕР в зала 1 на НДК региона ни представиха членове на последните две формации, водени от лидерите си Богдан Стоянов и Иван Киров.

Продължава...
 
Създадоха и женска структура на ГЕРБ в Кубрат
03 November 2008

 

Само две седмици след учредяването на ГЕРБ „Старейшини“, ПП ГЕРБ в община Кубрат отново се активизира. Над 15 жени учредиха „Жени ГЕРБ“ - Кубрат вчера.

В присъствието на г-жа Станка Якимова, областен координатор на дамската организация в Разград, и г-н Младен Мишев, общински ръководител на ПП ГЕРБ - Кубрат, бяха предложени за утвърждаване от ИК на ПП ГЕРБ: за общински ръководител - г-жа Радка Великова, инспектор в застрахователна компания, а за организационен секретар - г-жа Росица Христова, учителка.

Продължава...
 
„Атака“ къса с БСП, не спазили обещанията си
27 October 2008

 

На следващите избори „Атака“ няма да подкрепи БСП, контакти ще се търсим с всички останали български партии. Това заяви за „Екип 7“ областният лидер на партията Георги Димитров след проведеното в петък общинско отчетно-изборно събрание на „Атака“ в Разград.

Крайното решение било продиктувано от отправени към местното и централното ръководство критики от членове и симпатизанти.

Продължава...
 
Антон КУТЕВ: БСП ще остане най-мощният политически фактор в държавата
20 October 2008

 

До 7 ноември по график трябва да приключат всички общински отчетно-изборни конференции в Лудогорието. След тях е насрочен 47-ият конгрес на партията, а за него област Разград ще излъчи 23 свои делегати. Непосредствено след висшия партиен форум в региона започват да пристигат представители на изпълнителната власт. Очакваме за своя отчет тук да дойде и социалният министър Емилия Масларова.

Продължава...
 
Интересът разклати новото мнозинство
03 October 2008

 

Има ли разместване на пластовете в Общински съвет – Разград? Този въпрос възникна след заседанието на местния парламент във вторник. Както вече съобщихме, тогава три важни докладни записки на кмета Денчо Бояджиев: за новата структура, за числеността на персонала в бюджетната сфера и вдигане на заплатите на кметовете и за корекция на местния бюджет, бяха приети без много дискусии и най-вече с безрезервната подкрепа на осемте съветници от ДПС.

Продължава...
 
Оформя се ново мнозинство като предишното старо?
01 October 2008

 

Сериозни индикации за прегрупиране на политическите сили в Общинския съвет в Разград проличаха на вчерашното му първо заседание от есенната сесия. По наши наблюдения, в

няколко поредни важни гласувания се очертаха контурите на може би зараждащо се ново мнозинство в 33-местния разградски парламент. То включва основно групите на БСП /7 съветника/, ДПС /8/, Коалиция „Социалдемократи за Разград“ /3/, „Зелена България“ /2/, като неформално към него често се включва и независимият Румен Адрианов.

Продължава...
 
Фармацевт и икономист – кандидати за шеф на Жени ГЕРБ
26 September 2008

 

Учредително събрание на областната структура на Жени ГЕРБ се проведе в сряда в Разград. Ръководи го д-р Елена Евгениева, член на Националния изпълнителен съвет от нашия регион. Гост бе председателят на НИС на Жени ГЕРБ доц.Геновева Алексиева.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Следваща > Последна >>

Резултати 261 - 270 от 312