Търсене

Начало Политика
Политика
Трима от Разградско – в ръководните органи на „Новото време“
02 February 2009

 

Трима представители на Разградска област влязоха в новоизбраните национални ръководни органи на „Новото време“. Това стана на третия редовен отчетно-изборен конгрес на партията, който се проведе през уикенда в зала 3 на НДК в София.

Областният лидер на “Новото време“ в Разград Янко Киров беше преизбран за член на Политическия съвет на партията, който е с 3-годишен мандат. Освен него в ръководното тяло влезе и общинският съветник от Лозница Джамал Палов.

Продължава...
 
ЕНП стъпи и в Разград
26 January 2009

 

32-годишният Радослав Якимов бе единодушно избран за общински председател на Единната народна партия на учредителното събрание на организацията в Разград. Якимов е завършил Икономическия университет във Варна, работи като икономист в МБАЛ-Разград. Секретар на организацията стана Милена Станева, началник на отдел “Статистическа информация” в разградската болница.

Продължава...
 
ГЕРБ спира растежа на данъците
31 December 2008

С новогодишни „подаръци“ за местната общност финализираха дейността си за 2008 г. разградските общински съветници. На последното за годината заседание на Общинския съвет бе решено данъкът върху недвижимите имоти да остане 1.5 на хиляда върху данъчната оценка, а не 1.8, каквото бе предложението на администрацията. Вместо предвидения в докладната записка на кмета Денчо Бояджиев за изменение на Наредба №18 2.6% данък при възмездно придобиване на имущество, мнозинството от съветниците гласуваха процентът да е 2.4.


Продължава...
 
Д-р Хасан АДЕМОВ: 2008 г. беше от най-тежките за ДПС
31 December 2008


Изминалата година беше една от най-тежките за ДПС, тъй като бе последната от управленския ни мандат. Тежка беше и заради опитите партията да бъде дискредитирана от извънпарламентарната и парламентарната опозиция, имаше и приятелски огън от коалиционните партньори. Това каза на последната за 2008 г. пресконференция на ДПС в Разград депутатът д-р Хасан Адемов. Той допълни, че независимо от всичко случило се движението има воля, капацитет, мобилизация и нагласа на предстоящите парламентарни избори „да се представи по традиционния начин“.

Продължава...
 
СДС в Разград иска Мартин Димитров за шеф
17 December 2008

 

СДС в Разград иска Мартин Димитров за шеф, показва прочитът на сините бюлетини от неделя. 58 са били седесарите с платен членски внос за последните три месеца и с право на вот в списъците. Гласувалите окръглят 50, като 30 от тях са предпочели Мартин Димитров за свой лидер. 13 настояват на шефския партиен стол да седне Петър Паунов, 5-ма дават доверие на Румен Христов, а двама – на Иван Сотиров.

Продължава...
 
СДС в Разград избира свой лидер
15 December 2008

 

И СДС в Разградско избира свой лидер вчера. Вътрешнопартийният вот започна в 10 часа на неделния ден и продължи до 17.

До 12.45 часа вчера правото си на глас в урните упражниха 50 процента от членовете на синята партия. Да гласуват, имаха възможност всички членове на СДС, платили партийната си вноска през последните три месеца. Домакин на вътрешните избори бе къщата на СДС в Разград под училище “Н.Й.Вапцаров“.

Продължава...
 
Христо Христов – председател на ГЕРБ „Предприемачи“
15 December 2008

 

Повече от 20 представители на малкия и среден бизнес от областта учредиха ПП ГЕРБ „Предприемачи“ в петък вечер в Разград.

ГЕРБ „Предприемачи“ е поредната структура на ПП ГЕРБ след вече учредените „Жени“ ГЕРБ, „Младежи“ ГЕРБ и ГЕРБ „Старейшини“.

Гост на събитието беше Марияна Иванчева, член на НИС на ГЕРБ „Предприемачи“.

Продължава...
 
ГЕРБ - достоен партньор в семейството на европейските десни партии
08 December 2008

 

Делегация от областни координатори на ПП ГЕРБ и на МГЕРБ от цялата страна, заедно с председателя на партията Цветан Цветанов посети Европейския парламент в Брюксел. Работното посещение бе по покана на евродепутатите на партията Румяна Желева и Владимир Уручев.

В посещението участва и лидерът на ПП ГЕРБ за област Разград Тодор Димитров.

Продължава...
 
Емил КОШЛУКОВ: И общинските съветници да декларират имуществото си
28 November 2008

 

Общинските съветници да публикуват в интернет своите имуществени декларации. Също като депутатите, министрите, кметовете, и местните депутати са длъжни да се отчитат – да се знае с какво влизат във властта и с какво излизат.

Това обяви в сряда в Разград председателят на „Новото време“ Емил Кошлуков.

Продължава...
 
Румен АДРИАНОВ – ЧАПАТА: Напускам групата на независимите, защото съм независим съветник
26 November 2008

 

Аз съм и ще продължа да бъда независим общински съветник. Никога не съм членувал в партия. Издигнат съм като независим от инициативен комитет и като такъв съм в Общинския съвет. Без да се влияя от партийни централи и политически лидери.

Досега бях в групата на независимите, но напускам, защото не смятам, че моят колега Божинел Христов гласува като независим.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Следваща > Последна >>

Резултати 251 - 260 от 312