Търсене

Начало Политика
Политика
ПД „Социалдемократи“ в Разградско се развежда с Камов
13 March 2009

 

Заради несъгласие с безпринципната политика на централното ръководство, оглавявано от Николай Камов и без да чакат да бъдат изгонени по конюнктурни и лични интереси, структурите на ПД „Социалдемократи“ /ПДС/ в Разградски регион напускаме движението, обяви вчера дългогодишният областен лидер Наско Анастасов. Той заяви, че единството на ПДС в Лудогорието ще се запази, но под каква точно форма ще съществува движението ще се реши през идната седмица.

Продължава...
 
БСП-десант в Лудогорието
11 March 2009

 

На 13 март, петък, в Разградска област ще пристигнат голяма група политици от „Коалиция за България“ за срещи с гражданите във всички общини. Те ще отчетат извършената работа през четирите години на управление на правителството на Сергей Станишев и ще представят основните моменти от новата управленска програма на „Коалиция за България“ за следващите парламентарни избори, съобщиха за „Екип 7“ от пресцентъра на БСП в Разград.

В 17.30 ч. в голямата зала на хотел „Централ“ министърът на финансите Пламен Орешарски и народните представители Донка Михайлова и Венелин Узунов ще се срещнат с разградската общественост.

Продължава...
 
Дясна коалиция „Обединени демократи“ още сега
09 March 2009

 

Да се създаде общ парламентарен съюз още в рамките на този мандат на Народното събрание и коалиция между СДС и ДСБ, която да стане основа за широка дясна коалиция за участие в предстоящите избори за европейски и национален парламент и създаване на обща парламентарна група и общо участие в следващо дясно управление на България. Предлагаме тази коалиция да носи името „Обединени демократи“.

Продължава...
 
ГЕРБ обеща радикална реформа в здравеопазването
04 March 2009

 

Нощни зъболекарски кабинети със социални функции планира да изгради ПП ГЕРБ, съобщи в петък в Разград д-р Лъчезар Иванов, който представи пред журналисти и лекарското съсловие основните акценти от задължителната реформа в здравеопазването, предвиждана от партията след изборите. В кабинетите ще практикуват току-що завършилите зъболекари.

Продължава...
 
„Напред“ тръгна напред
23 February 2009

 

Най-напред в предизборната кампания пое коалиция „Напред“ в Разград. Още в петък политическото движение обяви, че започва отрано подготовка за предстоящите избори.

„Напред“ вече е сформирала и петчленен областен предизборен щаб. Негов председател е регионалният лидер на партия „Лидер“ Иван Киров, а членският съвет се представлява от Марина Възелова – Земеделски народен съюз, Бистра Милева – ВМРО, Петър Петров – журналист, и Пламен Христозов – Земеделски народен съюз.

Продължава...
 
Добринка Монева – за N-ти път областен лидер на БСП
18 February 2009

 

В понеделник се проведе учредителното заседание на новия Областен съвет на БСП, съобщиха от пресцентъра на партията в Разград. Заседанието било открито и ръководено от Антон Кутев, секретар на Националния съвет на БСП. В състава на Областния съвет са включени 22 членове от всички общински организации от Разградска област.

Продължава...
 
В 4 общини отказаха на НДСВ места за подписката за избори „2 в 1“
11 February 2009

 

Само за четири дни – от 12 до 15 февруари, между 10 и 17 часа Община Разград ни определи място на Ларгото за подписката „Избори - в един ден“, съобщи на пресконференция зам.-председателят на областното ръководство на НДСВ в Разград Евгения Кочанова. Тя уточни, че от 4 февруари до понеделник в подкрепа на идеята изборите за български и европейски парламент да бъдат в един и същи ден са се подписали 444 души.

Продължава...
 
НДСВ стартира подписката за избори „2 в1“
06 February 2009

 

От сряда в седемте общински центрове в региона стартира подписката „Избори – в един ден“, организирана от Националното движение за стабилност и възход /НДСВ/. Както е известно, НДСВ предлага изборите за български и европейски парламент да бъдат в един и същ ден. Един от основните аргументи за това е, че по предварителни изчисления на жълтите така държавата ще спести около 20 000 000 лв.

Продължава...
 
Емел Етем и още 350 гости ще полеят рождения ден на ДПС
06 February 2009

 

Пищен коктейл организира тази вечер областното ръководство на ДПС по случай 19-годишнината на движението в Разград. Тържеството ще бъде в стола на Средношколското общежитие и ще започне точно 18.30 ч. Очаква се то да бъде уважено лично от вицепремиера и министър на извънредните ситуации Емел Етем.

Продължава...
 
„Български социалдемократи“ се готви за парламентарните избори
06 February 2009

 

В София се проведе съвместно заседание на Националния комитет и Политическия съвет на партия „Български социалдемократи“ /ПБС/. Разград имаше двама представители във форума – областният председател на партията Севдалин Стоянов и активистът Николай Колев.

За „Екип 7“ Стоянов съобщи, че основният дискутиран въпрос е бил свикване на национална конференция, която да формулира политиката и стратегията за участие в предстоящите парламентарни избори.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Следваща > Последна >>

Резултати 241 - 250 от 312