Търсене

Начало Политика
Политика
Депутатът от ГЕРБ Тодор ДИМИТРОВ: ДПС реанимира управлението на БСП
19 October 2009

 

Точно преди седмица „Екип 7“ пръв съобщи, че в разградския Общински съвет се подготвя тих и законен преврат. Сценарият предвижда смяната на председателя Стоян Стоянов, а основните играчи в заговора са БСП и ДПС. Извънредната общинска сесия ще бъде утре.

По този повод вчера депутатът от ГЕРБ Тодор Димитров, председателят на ОбС Стоян Стоянов, съветничката от „Атака“ Стоянка Курдова, колегата й от „Обединени демократи“ Иво Димитров и независимият общински съветник Божинел Христов дадоха съвместна пресконференция.

Продължава...
 
Тих, законен преврат се готви в Общински съвет - Разград
12 October 2009

 

Тих, законен преврат се подготвя в Общински съвет – Разград, съобщиха за „Екип 7“ добре осведомени източници. Сценарият, съобразен с правилата на конспирацията, предвижда нормативно уредено свикване на извънредно заседание на местния парламент и цялостна подмяна на статуквото. На първо място е смяната на председателя Стоян Стоянов от ГЕРБ с Добрин Добрев от „Социалдемократи за Разград“, който в момента е шеф на бюджетната комисия.

Продължава...
 
Още един съветник от листата на ГЕРБ влиза в ОбС-Разград
12 October 2009

 

Трети човек от резервната скамейка на ГЕРБ влиза като съветник в разградския парламент. 59-годишният Пламен Братованов ще седне на стола на д-р Георги Кулишев в Общинския съвет. Рокадата се налага, тъй като в края на миналата седмица лекарят беше избран за член на борда на директорите на МБАЛ „Св.Иван Рилски“ АД. Дружеството, обаче, е с общинско участие, заради което д-р Кулишев трябва да се оттегли от местния парламент.

Наследникът му Пламен Братованов има магистърска степен в специалността „Двигатели с вътрешно горене“ от Висшия институт по машиностроене, механизация и електрификация на селското стопанство в Русе. Специализирал е „Мениджмънт и стопански бизнес“ във ВИНС-Варна.

Продължава...
 
Наско Анастасов е новият общински съветник на ГЕРБ
30 September 2009

 

Наско Стоилов Анастасов е най-новото попълнение в 33-членния Общински съвет - Разград. Вчера 53-годишният бизнесмен положи клетва като общински съветник от квотата на ГЕРБ. Той зае мястото на д-р Валентин Василев, който преди повече от месец бе назначен за областен управител. От десет години Наско Анастасов се занимава с частен бизнес, преди това 20 г. е бил офицер в Българската армия.

Това е втората подмяна в състава на групата на управляващата партия. Преди това съветник стана първата резерва в листата на ГЕРБ за общински съветници Огнян Обрешков. Той пък влезе в местния парламент, след избора на Тодор Димитров за депутат.

Продължава...
 
ДПС стяга областна конференция
25 September 2009

 

До края на седмицата на свое заседание Областният съвет на ДПС ще изготви детайлен график за събрания на местните /по населени места/ и общински партийни организации. На тях ще бъде отчетена работата през изтеклата година и ще бъдат излъчени делегати за областната конференция на партията. По график тя ще се проведе на 31 октомври 2009 година, по всяка вероятност в салона на театър „Назъм Хикмет“.

Продължава...
 
Тодор Димитров – съпредседател на ГЕРБ
22 July 2009

 

Разградският депутат от ГЕРБ Тодор Димитров се издига до съпредседател на парламентарната група на партията. Той и още двама народни представители – Искра Фидосова и Красимир Велчев, ще ръководят колегите си от ГЕРБ официално от 28 юли.

Решението за това е взето вчера от парламентарната група, съобщи за „Екип 7“ самият Тодор Димитров.

Продължава...
 
Царят не е гол – царят е аут!
10 July 2009

Великата и от никого още неразгадана съдба отново напомни, че рано или късно всеки получава, каквото е заслужил. Но също така се погрижи и за ироничното бланширане на ситуацията, в която българското общество изпадна ден след като самото то, отново хвана в ръцете си (макар и за по-малко от денонощие) юздите на вятъра на промяната и го застави да духа в коренно различна посока, като сне короната от главата на един Борисов (по презиме) и я постави на - друг Борисов (по фамилия).


Продължава...
 
Иво ХАДЖИВАНОВ, общински лидер на „Атака“ - Разград: Свърши времето на мафията БСП-ДПС
10 July 2009

Честита победа, скъпи съграждани! Отърсихме се от некадърното управление на тройната коалиция. Тя беше съставена, за да узакони мафиотските структури на управляващите и да обогати само „нашите хора“, докато обикновеният човек се пита как ще свърже двата края. Настъпва промяната. Честита победа на победителите от партия ГЕРБ. Благодарим и на нашите членове и симпатизанти от ПП „Атака“ за оказаното доверие. Ще направим всичко възможно заедно със спечелилите тези избори да работим за реализирането на предизборните ни обещания.


Продължава...
 
Бойко БОРИСОВ: Гласувайте, за да не ми се налагат коалиции!
29 June 2009

 

Сега сме като на католическа сватба – който има да каже нещо за тях, да го каже сега, ако не - да замълчи завинаги. С тези думи неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов посочи в събота водача на листата си в Разград Тодор Димитров и мажоритарния кандидат Стоян Стоянов. Препълнената зала на Общинския културен център, където се провеждаше срещата

със симпатизанти на партията, обаче остана тиха.

Станишев, Доган, Сидеров, царят, Костов. Айде, предложете ми вие с кого да се коалирам! Слушам. Така Борисов за втори път остави залата мълчалива след провокативно запитване защо допуска възможност за съвместна работа с Иван Костов.

Продължава...
 
Ахмед ДОГАН: Ще се кефя много, ако получим 2000 гласа в Дянково
29 June 2009

 

„ДПС стана код, кръвна група за младите. Ние правим всичко възможно да има приемственост между млади и стари и да гарантираме бъдещето на нашите деца. Това е смисълът на нашата дейност“, заяви в петък на среща с избиратели в Дянково председателят на ЦС на ДПС Ахмед Доган. В сравнително краткото си изказване той първо приветства присъстващите на митинга създатели на местната структура на движението. След това съобщи, че идва да поздрави хората в Дянково за постигнатото единство и обеща, че ако тук ДПС получи 1800 гласа, ще даде специален курбан.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Следваща > Последна >>

Резултати 201 - 210 от 312