Търсене

Начало Политика
Политика
ВМРО събират подписи по селата против приемането на Турция в ЕС
21 April 2010

В понеделник и в Разградска област е започнала подписката на ВМРО-БНД против приемането на Турция в ЕС, съобщи Мариян Маринов, организатор на партията за Разград и Търговище. Първата община, която са посетили мобилни групи на партията, е била Лозница.


Продължава...
 
Дъщеря на ДПС-активист стана кмет на Лъвино
19 April 2010

Дъщерята на един от основателите на ДПС в Лудогорието Хълми Джин – Мерал Хълми, е новият кмет на Лъвино. Тя спечели убедително частичните избори в исперихското село, наложили се след „абдикацията“ на досегашния първенец – Акиф Ариф, който заминава на гурбет в чужбина. За младата дама гласуваха 637 избиратели, с което са достигнати впечатляващите 91.5%. Според наблюдатели очевиден принос за мобилизиране на електората има и засиленото присъствие в селото на местния елит на ДПС.


Продължава...
 
Михайлов: Приемните ми за граждани в Разград ще станат постоянни
24 March 2010


Осем от записалите се предварително девет граждани минаха през приемната на русенския депутат от Синята коалиция д-р Михаил Михайлов, която той организира в понеделник в Разград. На пресконференция след срещата си с хората, народният представител информира, че почти всички въпроси, по които е разговарял с хората, са били от социален характер. Той обеща, че приемните му за граждани ще станат постоянни – веднъж на 45 дни.

Продължава...
 
Шест партии и инициативен комитет искат Просторно
17 March 2010

С указ от 1 март 2010 година президентът Георги Първанов насрочи на 17 април насрочи частични избори за кмет на село Просторно, Разградска община. А на базата на заявления председателите на политическите партии ДПС, БСП, РЗС, ДСБ, ГЕРБ и СДС пред Централната избирателна комисия техни представители биха могли да се включат в кметския вот.


Продължава...
 
Изборите в Просторно разсърдиха ГЕРБ
15 March 2010

В петък представителят на ПП ГЕРБ Наско Анастасов сериозно се разсърди като разбра, че ще бъде само наблюдател на консултациите между политическите сили за разпределението на местата в секционната избирателна комисия за частичните избори в село Просторно на 17 април.


Продължава...
 
Хората на Борисов искат от кмета градинката пред Административния съд
22 February 2010

ГЕРБ иска да отправи към гражданите на Разград символичен поздрав по случай националния празник на България - Трети март. Готови сме да оформим специална цветна леха, проектирана в бяло, зелено и червено. Ландшафтната композиция ще бъде проектирана, засадена и поддържана с дарения, събрани от членове и симпатизанти на нашата партия. Това обяви депутатът от ГЕРБ Тодор Димитров.


Продължава...
 
Депутатът Тодор Димитров сред авторите на изборния кодекс
22 February 2010

Вече е съставена групата от народни представители, която ще пише новия изборен кодекс. Управляващата партия ГЕРБ участва в нея с трима свои депутати, единият от които е избраният от Разград парламентарист Тодор Димитров. Това обяви на пресконференция, която съвпадна с именния му ден, съпредседателят на парламентарната група на ГЕРБ.


Продължава...
 
В Разград действат същите обръчи от фирми, кадровите промени са безлични
19 February 2010

Нашето впечатление за това, което се случва в Разград след като дойде новата власт, е, че старото статукво е запазено. Обръчите от фирми, които работеха за ДПС, продължават да работят. Кадровите промени са изключително безлични. Продължава порочната тенденция икономическите интереси на едни и същи хора да се защитават чрез различни лица.


Продължава...
 
ВМРО започва кампания против членството на Турция в ЕС
17 February 2010

Национална кампания против членството на Република Турция в Европейския съюз започва ВМРО – Българско национално движение, съобщи организаторът на партията за областите Разград и Търговище Мариян Маринов. Той уточни, че инициативата ще протече на два етапа. Първият е информационен. Същинската работа започва от 7 април чрез организиране на подписка, която ще продължи три месеца.


Продължава...
 
Яне Янев идва днес в Разград
17 February 2010

Лидерът на „Ред, законност и справедливост“ /РЗС/ Яне Янев ще посети днес Разград, съобщиха от пресцентъра на партията. Янев ще бъде придружаван от група депутати. Сред тях са организационният секретар Тодор Великов, Дарин Матов, Димитър Колев, Кристияна Петрова и Бисерка Петрова. Срещата с обществеността ще започне от 11 часа в една от залите на Дома на науката и техниката.


Продължава...
 
<< Първа < Предишна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следваща > Последна >>

Резултати 181 - 190 от 312