Търсене

Начало Политика
Политика
Антон КУТЕВ: Аз харесвам работата на разградския кмет
06 April 2011

Абсолютен оптимист съм за изхода от предстоящите местни избори в Разград, обяви пред журналисти в понеделник новият стар отговорник за областта от ИБ на БСП Антон Кутев. Секретарят на националния съвет на партията е сигурен и в това, че червените ще увеличат процентното си участие в местната власт, допуска проблеми с мажоритарния кметски вот, но изключва Разград от списъка на такива градове.


Продължава...
 
Ще се коалира ли ГЕРБ с ДПС в Разградско за местните избори?
23 February 2011

В неделя председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов даде пример с Разград за местен съюз на управляващата партия с ДПС. Вицепремиерът припомни, че през 2007 г. са участвали самостоятелно, но след това хората от групата на движението в общинския съвет са партнирали на представителите на ГЕРБ. С това Цветанов намекна, че не са изключени коалиции с ДПС по места.


Продължава...
 
Митът "Доган" и реалността "поп Кръстьо"
24 January 2011

На 29.03.1954 година в село Пчеларово с раждането на Ахмед Исмаилов Ахмедов започва една тъжна биография на човек, който иска да се измъкне от тежкия живот и бедността, в които живее. Единственият начин, който той намира за измъкване от положението, в което се намира, е подписването на Декларация /напълно доброволно и съзнателно/ да помага на органите на Държавна сигурност под псевдоним Ангелов, на 21.08.1974 година.


Продължава...
 
ГЕРБ освети нов партиен офис в Разград
15 September 2010

С тържествен водосвет, отслужен от отец Дмитрий Терзи, ГЕРБ откри в понеделник новия си партиен офис в Разград на партерния етаж в Студентското общежитие срещу хотел „Централ“.

На тържеството присъстваха народният представител Тодор Димитров, областният управител д-р Валентин Василев, общински съветници от от всички общини в областта, представители на женската и младежката организация на партията и симпатизанти.


Продължава...
 
Пейчо Георгиев остава лидер на СДС в Разград, Пламен Пашев в Исперих
02 August 2010

Пейчо Георгиев остава лидер на СДС – Разград, реши в края на миналата седмица проведената отчетноизборна конференция на сините в областния център. Новият стар председател ще има трима заместници Иво Димитров, Стоян Минчев и Николай Колев.
Продължава...
 
Политбюро на БСП заседава в Разград
09 June 2010

В понеделник Изпълнителното бюро на Националния съвет на БСП заседава в конферентната зала на хотелски комплекс „Лес“ в Разград. Преди това висши функционери, сред които и партийният лидер Сергей Станишев, се срещнаха с партийния актив и симпатизанти в Разград, Кубрат, Цар Калоян, Завет, Лозница и село Голям извор. Подобни изнесени заседания на червеното „политбюро“ ще бъдат проведени до края на годината във всички областни градове. Идеята е ръководството на бившата управляваща партия да се запознае на място със специфичните особености и проблеми на всеки регион.


Продължава...
 
За местните избори в Разград СДС ще участва в дясна коалиция, но без ГЕРБ
07 June 2010

Имаме много хубава организация на СДС в Разград и план за нейното укрепване и разширяване. Основен приоритет са следващите местни избори. Сериозни са възможностите нашето влияние тук да нарасне. Сега нашите общински съветници са двама, но смятаме, че те може да са много повече. За вота догодина ще изградим дясна коалиция, но без ГЕРБ и очакваме постигането на висок резултат.


Продължава...
 
Доган: Мерките за кризата закъсняха
31 May 2010

Прави се опит да се криминализира ДПС. От гледна точка на това, че след 5-6 месеца срещу нашите кметове да започнат сума ти дела и така да се създаде обществено недоволство. Нас това не ни плаши. Ние нямаме нужда от пропаганда, затова сега и аз не говорих за политика. ДПС говори и като мълчи.


Продължава...
 
Поканиха президента за 50-годишнината на Исперих
26 April 2010

Кметът и общинският съвет на Исперих официално поканиха президента Георги Първанов да участва в тържествата по повод на 50-годишнината на града.

Празненствата ще са през целия месец май, но кулминацията ще е на 21-ви. Идеята е държавният глава да присъства на тържествената сесия на ОбС и да има среща с гражданството.


Продължава...
 
Петър Петров спечели балотажа в Просторно
26 April 2010

Кандидатът на ДПС Петър Жеков Петров е новият кмет на Просторно след като помете на балотажа на частичните избори в събота независимата, но подкрепена от БСП, Иванка Петкова.


Продължава...
 
<< Първа < Предишна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следваща > Последна >>

Резултати 171 - 180 от 312