Търсене

Начало Политика
Политика
Зелената партия с листи за съветници в три общини
29 July 2011

С кандидатски листи за общински съветниците в Разград, Исперих и Лозница, съставени от интелигентни хора с обществено положение, ще участва Зелената партия на местните избори наесен. Не е изключено структурата да издигне свой кандидат за кмет на община Разград, но е напълно възможно да бъде подкрепен кандидат на друга политическа сила, ако той е качествен и заслужава тази подкрепа. Това ще стане окончателно ясно до месец.


Продължава...
 
Тодор ДИМИТРОВ:Д-р Валентин Василев е единствената алтернатива на сегашното управление на Разград
11 July 2011

 

Нашият кандидат за кмет на община Разград ще бъде единствената сериозна алтернатива на сегашното управление на общината. Крайно време е да бъде променено статуквото в Разград. Крайно време е БСП и ДПС да паднат от власт и да изпратим в „заслужен отдих“ господата Денчо Бояджиев, Любо Цонев, Добринка Монева, Симеон Захариев и сие.

Това заяви вчера депутатът и областен партиен лидер Тодор Димитров по време на официалното представяне на областния управител д-р Валентин Василев като кандидат за кмет, издигнат от ГЕРБ.

Продължава...
 
БСП смазва „стари пушки“ за битката наесен
08 July 2011

 

Денчо Бояджиев да е отново кандидатурата на БСП за кмет, е решението на ръководството на социалистите в Разград, което бе подкрепено и на проведената общинска конференция. По изричното желание на самия Бояджиев формулата за участие е отново същата, както и на миналите избори - независим кандидат, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП. Отлично информирани източници съобщиха, че градоначалникът многократно сам е поставял условието си на партийните събрания с думите: „ако не съм независим, се отказвам“. И както се вижда, това е дало резултат, поне за него.

Продължава...
 
Иво ДИМИТРОВ към Георги АТАНАСОВ:Това е слугинаж
08 July 2011

 

„Това е опит за постигане на частни цели с политически средства. Това не е клиентилизъм, а слугинаж“, заяви от трибуната на общинския съвет в Разград съветникът от „Обединени демократи“ Иво Димитров. С тези остри думи той визира докладната записка на съветника от „Социалдемократи за Разград“ Георги Атанасов, касаеща промени в организацията на автобусната линия Разград - Гецово.

Продължава...
 
Румен Христов спечели и в Разградско
15 June 2011

Номинираният от Съюза на демократичните сили кандидат за президент на Синята коалиция Румен Христов спечели предварителните избори и в Разградска област, стана ясно след обявяване на крайните резултати от гласуването в неделя. От общо 1367 действителни бюлетини, името на Христов бе посочено в 1224.


Продължава...
 
Синята коалиция определя кандидата си за президент в неделя
08 June 2011

На предварителни избори в неделя, 12 юни, ще бъде определен кандидатът на Синята коалиция за президент на Република България.

Поддръжниците на автентичната десница ще могат да дадат гласа си за един от двамата претенденти – Светослав Малинов от Демократи за силна България и Румен Христов от Съюза на демократичните сили.


Продължава...
 
Машината на ДПС задействана за генералната цел – спечелването и на Разград
18 April 2011

Местен, честен и известен ще бъдат основните характеристики на нашия кандидат за кмет на община Разград и скоро този виртуален образ ще бъде облечен в плът и кръв, бе съобщено на пресконференция след проведеното в петък разширено заседание на Областния съвет на ДПС, на което присъства целият актив на движението в Лудогорието.


Продължава...
 
ДПС стартира неофициално предизборната си кампания
15 April 2011

Около 300 ще бъдат участниците в разширеното заседание на Областния съвет на ДПС, което ще се проведе тази вечер в залата на разградската филхармония. На форума, чиято цел е да се направи анализ на състоянието на местните структури, ще присъстват ръководствата на всички общински съвети на движението в Лудогорието, заедно с младежките и женските си организации, както и депутатите от ДПС от Разград, Русе и Силистра.

Продължава...
 
Женска организация на ДПС учредиха в Исперих
11 April 2011

 

С участието на 70 делегатки се проведе първо общо събрание на общинската женска организация на ДПС в Исперих.

Гости на събранието бяха депутатите от движението д-р Хасан Адемов, Белгин Шукри,

Продължава...
 
СДС и ДСБ тръгват заедно на местните избори в областта
06 April 2011

Целта на нашето посещение е да подкрепим организацията в Разград, която винаги е била стегната и добре мотивирана. Като обединена десница ще опитаме да подобрим нашите резултати от последните местни избори, които не бяха лоши предвид тукашната конюнктура.


Продължава...
 
<< Първа < Предишна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следваща > Последна >>

Резултати 161 - 170 от 312