Търсене

Начало Политика
Политика
Ивайло Калфин опита кебапчета и баклава навръх Шекер Байрама
02 September 2011

Съседите на бате Вени, Венелин Узунов Ани и Пачето бяха горди и

Навръх Рамазан Байрам кандидатът за президент на БСП Ивайло Калфин бе на гости на Ани и Пачи в разградското село Радинград. Семейството го посрещна с домашна наденица, кюфтета и кебапчета собствено производство, локум и два вида домашна баклава.


Продължава...
 
„Амилум България“ се разширява
31 August 2011

На 8 септември ще бъде направена първа копка на разширението на „Амилум България“ ЕАД, научи „Екип 7“. По неофициална информация най-късно след три години тук ще заработи още една производствена линия за кристална декстроза, основен продукт и в момента. Инвестицията е отдавна подготвяна и вече анонсирана в някои медии.


Продължава...
 
ГЕРБ обявиха шестима кандидати за общински кметове
31 August 2011

Вчера от партия ГЕРБ обявиха кандидатите за кметове на шестте лудогорски общини – без Разград, където от месец е ясно, че в битката за поста влиза областният управител Валентин Василев.

В Исперих кандидат е 42-годишната Виолета Тодорова, експерт в местното бюро по труда.


Продължава...
 
Напрежение пред ОИК - Разград
31 August 2011

Напрежение между инициативните комитети на кандидатите за кметове на село Гецово - Емил Гиздов и Димитричка Димитрова, имаше и в понеделник сутринта при регистрирането на списъците с подписите, съобщи говорителят на ОИК - Разград Стоян Дончев. Спорът този път бил кой е пристигнал първи и чий списък съответно трябва да бъде регистриран първи.


Продължава...
 
19 партии и коалиции и Д.Бояджиев поискаха Разград
29 August 2011

В 17 часа снощи приключи регистрацията на политически парти, коалиции и инициативни комитети за участие в общинските избирателки комисии за участие в местните избори през октомври. От подадените документи стана ясно, че 19 партии и коалиции и инициативен комитет на Денчо Бояджиев искат кметското място в община Разград, обобщи информацията говорителят на ОИК – Разград Стоян Дончев.


Продължава...
 
Левият кандидат в Разград може да бъде спрян само от левите партии
29 August 2011

Левият кандидат за кмет на Разград може да бъде спрян само от левите партии, ако обаче всички застанем зад Денчо Бояджиев, д-р Хасан Адемов няма са стигне и до втори тур. Това обяви от името на възстановяващото се в Лудогорието ПД „Социалдемократи“ Наско Анастасов. Понеже ексобластният управител сега е председател на ОбС на БСП в Цар Калоян, до провеждането на общинските и областната конференция организацията ще се представлява от тримата общински съветници от движението в Разград: Георги Анастасов, Добрин Добрев, Валентин Вълчев.


Продължава...
 
Предложенията за кандидат-кметовете на ДПС тръгват към партийната централа
29 August 2011

Общинските председатели предадоха на областният лидер на ДПС Ахмед Ахмедов протоколите от събранията с номинираните кандидат-кметове на общини и на населени места. Участниците в областното събрание в края на седмицата лично се запознаха с хората, между които Централният изборен щаб на партията ще избере своите избраници за предстоящия вот.


Продължава...
 
Ивайло Калфин пръв атакува Лудогорието
29 August 2011

Кандидатът на БСП за президент Ивайло Калфин ще направи тридневно посещение в Лудогорието по покана на председателя на Областния съвет на БСП Добринка Монева.

На 30 август Ивайло Калфин ще присъства на среща с граждани от Разград, организирана от инициативен комитет в негова подкрепа.


Продължава...
 
ДПС-Разград поиска Хасан Адемов за кмет
17 August 2011

Д-р Хасан Адемов бе номиниран за кандидат-кмет на Разград на обощоградското събрание на ДПС в понеделник вечер. Близо 50 членове и симпатизанти на присъстваха на събранието, организирано от местния съвет на движението в стола на средношколското общежитие.

Единственото друго име, предложено досега за кметската надпревара в областния център, е това на общинския лидер на ДПС в Разград Музаффер Мустан.


Продължава...
 
Д-р Валентин ВАСИЛЕВ: Основният ми опонент ще бъде кандидатът на ДПС
03 August 2011

 

Д-р Валентин Василев е на 41 години. Кореняк разградлия, известен в града много преди да влезе в политиката като един от най-добрите баскетболисти от златната епоха на „Лудогорец“. От това време му е останал прякорът Вальо Баскета.

Василев е сред основателите на ГЕРБ в Разград. Поста областен управител получи от правителството на Бойко Борисов през август 2009 година.

По професия е ветеринарен лекар. Женен, с една дъщеря. Съпругата му Елена Василева също е ветеринарен доктор.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следваща > Последна >>

Резултати 151 - 160 от 312