Търсене

Начало Политика
Политика
Антон КУТЕВ: Сега не е време за промяна в БСП
04 April 2012

В момента партията има много важна задача - подготовката за следващите избори, в същото време „вятърът на промяната“, който е повял в главите на някои близки до партията структури и части от нея е отместил чувството им за реалност. Промяна в БСП винаги е имало, но тази промяна, за която си мислят и на местно, и на национално равнище, може да има след парламентарните избори.


Продължава...
 
Милен МИНЧЕВ: Защото обичаме Разград!
03 October 2011

Милен Минчев е кандидат за кмет на Разград, издигнат от Синята коалиция.

Той е на 45 години, предприемач, съсобственик на фирма „МАТ” ООД, която изработва метални изделия и строи фотоволтаични централи.

Минчев е финансист по образование, бил е директор на банков клон в Разград, от 2003 г. е в частния бизнес.

Женен, баща на две деца.

Продължава...
 
Д-р Хасан АДЕМОВ: Идвам да правя политика с любов, а не с омраза
30 September 2011

Д-р Хасан Адемов е кандидат за кмет на община Разград от Движението за права и свободи.

Роден на 24.01.1953 година в Исперих.

Завършил е ВМИ – Варна. Лекар по професия, специалист по анестезиология и реанимация.

Депутат в 38-мо, 39-то, 40-то, 41-во Народно събрание. Два мандата председател на Комисията по труда и социалната политика.

Има специализация по стопанско управление и здравен мениджмънт в Ирландия и Полша и специализации по социално осигуряване в България и няколко европейски страни.


Продължава...
 
37 мераклии за общински кметове в Лудогорието
26 September 2011

37 са желаещите да станат общински кметове в Лудогорието през мандат 2011 - 2015 година, става ясно от обобщената справка от седемте общински избирателни комисии /ОИК/ в Разградска област.

Както вече съобщихме, регистрираните кандидати в ОИК - Разград са 5: Севдалин Стоянов /партия „Български социалдемократи“, д-р Валентин Василев /ГЕРБ/, д-р Хасан Адемов /ДПС/, Денчо Бояджиев /независим, подкрепен от БСП/ и Милен Минчев /Синя коалиция/.


Продължава...
 
Денчо БОЯДЖИЕВ: Аз работя за кауза, а моята лична кауза е Разград!
26 September 2011

Денчо Стоянов Бояджиев е кандидат за кмет на община Разград, издигнат е от Инициативен комитет като независим кандидат, подкрепен от БСП.

59-годишен, роден в Разград.

Юрист, адвокат, завършил Софийския университет „Св. Климент Охридски”.

Депутат във Великото народно събрание, подписал новата демократична конституция на България.

Общински съветник в продължение на 14 години.

Кмет на община Разград от 2005 година.

Женен, с три деца, трима внука и една внучка.

Продължава...
 
ГЕРБ и БСП вписаха кандидатите си в ОИК - Разград
19 September 2011

С наближаването на крайния срок - 20 септември, в Общинската избирателна комисия /ОИК/ - Разград зачестиха регистрациите на участниците в местните избори. От събота областният управител д-р Валентин Василев вече е официалният кандидат на ГЕРБ за кмет на общината. Припомняме, че първи се регистрира социалдемократът Севдалин Стоянов.


Продължава...
 
Севдалин Стоянов - първият регистриран кандидат-кмет на Разград
15 September 2011

Областният лидер на партия „Български социалдемократи“ Севдалин Стоянов е първият регистриран кандидат за кмет на община Разград. 49-годишният управител на студентското общежитие получи от Общинската избирателна комисия /ОИК/ удостоверението си за регистрация в сряда, 14 септември. Севдалин Стоянов е завършил СУ „Св.Климент Охридски“, специалност „Туризъм и география“.


Продължава...
 
ДПС утвърди кандидатите си за кметове в Лудогорието
15 September 2011

На дълго заседание, продължило през цялата нощ срещу четвъртък, Централният предизборен щаб на ДПС утвърди кандидатите на партията за общински кметове и в Разградска област. Според решението, което най-вероятно ще бъде и окончателно, в битката за Разград се включва д-р Хасан Адемов, който е предпочетен пред Музаффер Мустан.


Продължава...
 
ПД „Социалдемократи“ - Разград се отказа от участие в местните избори
14 September 2011

След много тежко заседание общинското ръководство на политическо движение „Социалдемократи“ /ПДС/ в Разград взе тежкото решение да не издига своя кандидатура за общински кмет и изобщо да не участва в местните избори. Това съобщи вчера на пресконференция членът на временното общинско ръководство на движението Георги Атанасов.


Продължава...
 
Касим Дал се прицели в общината на областния лидер на ДПС
02 September 2011

Единната народна партия ще бъде изненадата на тези местни избори и тук, и в страната, заяви на пресконференция в Разград Касим Дал. Във вторник вечер той бе тук на организационна среща с негови поддръжници и представители на ЕНП от Разград, Лозница и Цар Калоян.


Продължава...
 
<< Първа < Предишна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следваща > Последна >>

Резултати 141 - 150 от 312