Търсене

Начало Политика
Политика
Разградският лидер на партията на Касим Дал гостува на управляващите в Турция
01 February 2013

Организираното в Бурса от управляващата в Турция Партия на справедливостта и развитието Събрание на местната политика на Балканите събра множество политически представители от балканските държави.

Продължава...
 
Партията на Касим Дал откри офис в Разград
07 January 2013

Народна партия „Свобода и достойнство“, основана от отцепилите се от ДПС депутати Касим Дал и Корман Исмаилов, който е официалният лидер, откри в събота офис в Разград – на улица „Паркова“, в сградата срещу сладкарница „Мирена“. Партията има структури вече в 14 области, но първият открит офис е в Разград.

Продължава...
 
ДПС в Разградско номинира Доган за лидер на движението
07 January 2013

Преди националната конференция на ДПС на 19 януари, движението в Разград издигна кандидатурата на Ахмед Доган за председател на партията, съобщи областният лидер Ахмед Ахмедов. Той уточни, че на форума Разградски регион ще има 44 свои делегати. В петък бяха определени и 11 номинации от Лудогорието за членове на Централния съвет на ДПС.

Продължава...
 
ГЕРБ - Разград поиска повече власт в СИК, БСП се опъна
12 December 2012

Както консултациите за Районна избирателна комисия - Разград за провеждането на националния референдум, така и вчерашните консултации за определяне на състава на секционните комисии /СИК/ в общината завършиха без консенсус. Причината е настояване от страна на представителя на ГЕРБ Мирослав Грънчаров за увеличаване на председателските места от 35 /според одобрената от всички участници методика/ на 46.

Продължава...
 
Теодор Ролев - водач на листата на ДСБ в Разград
03 December 2012

Общинският съветник от Синята коалиция и председател на общинската организация на "Демократи за силна България" в Разград Теодор Ролев ще бъде водачът на партийната листа в 18-ти многомандатен район - Разград за парламентарните избори догодина. Той бе утвърден на проведеното в събота в София Десето национално събрание на ДСБ.

Продължава...
 
Меглена КУНЕВА: Демокрацията ни е фасада и цели етажи падат върху главите ни
30 November 2012

По данни на Европейската комисия България е на първо място от всички европейски страни по поскъпване на цената на природния газ. Който се интересува от подробната информация може да я намери на интернет страницата на партията. Няма нищо по-важно от истината и една от най-сериозните ни критики към правителството е не толкова и не само в неумението да се справят с проблемите, а в това, че нарочно държат тези проблеми да не се коментират.

Продължава...
 
Никола НИКОЛОВ: Ние няма да напуснем СДС
28 November 2012

 

Структурата на СДС в Разград нямаше представители на извънредния Национален съвет на партията в понеделник и това беше бойкот на неадекватната политика на това ръководство. Ние отдавна сме се еманципирани от него и затова не се чувстваме ангажирани с цялата тази простотия.

Продължава...
 
Румен ОВЧАРОВ: Нека гражданите сами да решат дали искат или не АЕЦ „Белене“
27 June 2012

 

Нека да дадем възможност на гражданите на България най-после сами да решат такъв важен за страната ни въпрос - сами да кажат дали искат или не искат ядрена енергетика. Към момента са събрани около 200 000 подписа за предизвикване на референдум, до 27 юли те трябва да станат 500 000, след което парламентът е длъжен да вземе решение за общонародното допитване, а президентът да го насрочи.

Продължава...
 
Ваньо ШАРКОВ: Ще работя за обединение на десницата
25 June 2012

Кандидатирах се, защото искам да видя силен Съюза на демократичните сили и той да стане база за бъдещо дясно обединение. Защото през всичките тези години, в които се разделяме и разпиляваме, всъщност ние губим гласовете на десните избиратели, които не са партийни членове. В партиите от десницата има хора, които говорят за самостоятелно явяване на следващите парламентарни избори.


Продължава...
 
БСП - Разград потяга редици за парламентарния вот
23 May 2012

Основната ни задача е да затвърждаваме позициите на БСП - Разград и да разширяваме влиянието на партията, тъй като предстоят парламентарни избори, за които целта ни е да спечелим поне един депутатски мандат, заяви на първата си официална пресконференция новият председател на общинската организация на социалистите Елка Неделчева.


Продължава...
 
<< Първа < Предишна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следваща > Последна >>

Резултати 131 - 140 от 312