Търсене

Начало Политика
Политика
Меглена КУНЕВА: Правителството имаше прекрасен шанс, но се издъни
12 July 2013

Това правителство не оправда очакванията на българските граждани и въпреки че имаше прекрасен шанс, то се издъни, заяви в сряда в Разград председателят на „Движение България на гражданите“ /ДБГ/ Меглена Кунева. Тя допълни, че настроението след протестите през февруари е било много ясно - хората са искали промяна и справедливост, но се оказва, че са грозно излъгани. Според нея предстоят нови предсрочни избори, но още не е ясно кога ще са те.

Продължава...
 
Татяна Буруджиева отвърна на удара
26 June 2013

Недопустимо е народен представител, който по време на предизборната кампания е твърдял, че ще работи за увеличаване на детските надбавки, за намаляване на цената на тока, да не е в зала, когато по тези теми се дебатира и гласува. Надявам се, че по всички други важни въпроси, за които г-н Василев е говорил с гражданите, оттук нататък той да взема отношение по тях.

Продължава...
 
Татяна Буруджиева влезе в мандата на бързи обороти
05 June 2013

Невиждана в последните години депутатска активност в Разградско демонстрира в началото на мандата народният представител от Коалиция за България Татяна Буруджиева, стана ясно по време на пресконференция в понеделник, която тя даде заедно с колегата си от Добричкия избирателен район Явор Гечев.

Продължава...
 
БСП с изпълнена програма минимум на изборите
20 May 2013

Нашата програма минимум бе изпълнена и успяхме да постигнем един депутат от Коалиция за България. Безкрайно съжаляваме, че един достоен човек като Стоян Димитров остава вън от парламента, заяви на пресконференция в събота областният председател на социалистите в Разград Венелин Узунов.

Гласовете на БСП са само с 528 по-малко от тези на ГЕРБ в Разградски многомандатен избирателен район, отчете още Узунов.

Продължава...
 
Милен МИНЧЕВ: Само десницата може да извади България от пропастта, в която ни хвърли ГЕРБ
22 April 2013

Господин Минчев, кандидатирате се за депутат на предстоящите избори. Вие сте човек на бизнеса, какъв смисъл намирате в заниманията с политика?

Аз съм човек на принципите и ги отстоявам последователно. Влязох в политиката преди 10 години, убеден, че на Разград му трябва промяна. И тогава, и сега считам, че само работещата икономика, може да осигури на хората добър живот, прилични доходи, бъдеще и перспектива за децата ни.

Продължава...
 
Заявка за двама депутати дадоха от ГЕРБ, ще се борят поне за един
12 April 2013

Нашата заявка е за два мандата, като задължително трябва да реализираме един.

Това каза на пресконференция в сряда председателят на предизборния щаб на ПП ГЕРБ в Разград Тодор Димитров.

Водач на листата е областният управител д-р Валентин Василев, следван от Валентина Френкева, Мирослав Грънчаров, д-р Георги Кулишев, Петър Василев, Красимир Янков, Надежда Радославова и Виолета Тодорова, които, по думите на Тодор Димитров, са все местни хора и познават проблемите на района.

Продължава...
 
Д-р Валентин Василев ще води листата на ГЕРБ в Разград
03 April 2013

Д-р Валентин Василев ще бъде водач на листата на ГЕРБ в 18-ти МИР Разград, съобщиха вчера от централата на партията. Докато Коалиция за България и Движение България на гражданите спуснаха „парашутисти“ за №1, управляваща партия отново залага на местен и добре познат на обществеността човек. Предишният народен представител Тодор Димитров също е разградчанин.

Продължава...
 
Доц.Татяна Буруджиева води листата на БСП в Разград
29 March 2013

Началникът на кабинета на лидера на БСП Сергей Станишев - политологът доц. Татяна Буруджиева, е водачът на листата на Коалиция за България в 18-ти Разградски избирателен район. Тя бе определена на червения пленум на „Позитано“ 20 преди три дни.

На заседание на ОблС на БСП в неделя ще бъдат избрани останалите 7 имена в 8-членната листа, съобщи за „Екип 7“ областният председател на социалистите Венелин Узунов.

Продължава...
 
Лютви МЕСТАН: Разград се затвърждава като северният бастион на ДПС
08 March 2013

Ако Кърджали е бастионът на ДПС на юг, то северният бастион е Разград. По всяка вероятност мандатите тук ще бъдат намалени от 5 на 4. Ние тук вече имаме реализирани четири мандата и нямаме навика да отстъпваме от завоювани позиции. Това заяви вчера в Разград новият председател на движението Лютви Местан.

Продължава...
 
ДПС десант в Разград утре
06 March 2013

Новият председател на ЦС на ДПС Лютви Местан, заместниците му Филиз Хюсменова, Христо Бисеров, Рушен Риза, Алиосман Имамов, секретарят Мустафа Карадайъ, както и депутатите д-р Хасан Адемов, Рамадан Аталай, д-р Нигяр Сахлим и Белгин Шукри ще бъдат утре в Разград, съобщи областният лидер на партията Ахмед Ахмедов.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следваща > Последна >>

Резултати 121 - 130 от 312