Търсене

Начало Политика
Политика
Илияна Йотова дойде в Разград преди шефа си Станишев
25 April 2014

Втората в листата на „Коалиция за България“ за участие в евровота Илияна Йотова първа бе на предизборно посещение в Разград. Вчера, преди да разговаря с журналисти, тя посети детският център за рехабилитация и социална интеграция „Емилиян“.

Продължава...
 
Структура на ВМРО учредиха в Разград
14 April 2014

В петък вечерта в залата на хотел „Интеррум“ бе учредена отново местна структура на ВМРО /старата структура бе преустановила своето съществуване/.

Срещата бе водена от Калин Григоров, организатор на ВМРО за Русенска, Разградска и Силистренска област, който откри учредителното събрание със следните думи: „Вече 120 години ВМРО е оцелявала в борбата за българщината и е най-българската и най-родолюбивата партия в страната ни.

Продължава...
 
Меглена КУНЕВА: Искаме реформаторско правителство и работим за тази цел
11 April 2014

Ние искаме реформаторско правителство и работим за тази цел. За следващия програмен период отговорно ще бъде настоящето правителство, защото то договаря сега средствата. В Европа се говори все повече за интелигентно земеделие, транспорт, икономика. Ние сме интелигентна нация и очакваме такова управление. Ако образованието се реформира, ще сме

известни с него, а не с корупцията си. Потребни са дългосрочни реформи в образованието и здравеопазването, в правосъдието и бизнес-средата.

Продължава...
 
Активът на ГЕРБ в Североизтока стяга редиците
07 April 2014

В събота в СПА комплекс „Островче” над 100 представители от структурите на ПП ГЕРБ от 4 смесени района: Разград, Търговище, Силистра и Шумен взеха участие в работна среща под наслов „Предизвикателства в смесените райони“.

Продължава...
 
„България без цензура“ учреди структура в Разград
02 April 2014

С участие в учредителното събрание на общинската организация на партията започна вчера посещението на лидера на „България без цензура“ /ББЦ/ Николай Бареков в Разград. На форума присъстваха основно млади хора. Такива влязоха и в ръководството. За общински председател делегатите единодушно избраха 25-годишният разградчанин Ангел Янков.

Продължава...
 
Проф. Петър ИВАНОВ: Управляват ни хора с психични проблеми
19 February 2014

Според Евростат 38% от европейците имат проблеми с психичното си здраве. Нямаме никакви основания да смятаме, че при българите нещата са по-добре. Напротив, заради безкрайния мъчителен преход, заради мизерията, безработицата, лошото здравеопазване, престъпността и др. хората с психични страдания у нас са много повече. По данни на Центъра за демографска политика този процент за българите е между 55-60%. Точно такъв е той и при тези народни избраници, които ни управляват, даже може да е по-голям.

Продължава...
 
Венелин УЗУНОВ: За мен партийната азбука не започва с АБВ, а с БСП
15 January 2014

Въпреки че при избора ми за председател на областния съвет на БСП, който два пъти беше касиран, Сергей Станишев имаше укорно отношение и поведение спрямо мен, аз нямам намерение да използвам създадената ситуация, за да търся реванш. Не съм бил нито на предварителната среща за АБВ, нито днес /б.р вторник, 14 януари/ съм в София. За мен партийната азбука не започва с АБВ, а с БСП.

Продължава...
 
Пет партии влизат в Реформаторския блок в Разград
14 October 2013

Сформираме граждански съвет към Реформаторския блок в Разград, съобщиха лидерите на партиите от състава на дясното обединение. Той ще бъде създаден до месец първо в областния град и след това ще заработят структури в по-малките общини.

Пет политически сили засега включва Реформаторският блок в областта.

Продължава...
 
Правителството стимулира циганизирането на обществото за сметка на българите
30 August 2013

Уважаеми г-н премиер,

Настоящите аргументи са по повод предложената от Вас и приета от Народното събрание актуализация на бюджета на Република България за тази година, за която изразихме нашето мнение в специално отворено писмо до Вас.

Считаме, че в бюджета не се отчита в достатъчна степен актуалната проблематика на държавата, довела до продължаващата месеци наред остра политическа криза и протести у нас.

Продължава...
 
Софийският регионализъм срещу Разград
16 August 2013


София не е България. Столицата се различава много от останалите части на България по отношение на развитието си и стандарта на живот. Отдавна нашият Разградски регион в сравнение със столицата е малтретиран и низвергнат. За столицата има проекти за усвояване на европейски и български държавни пари в общ размер на 2,5 млрд. лв, при положение, че 32 малки български града, включително Разград, ще получат по-малко от една четвърт от тази сума – 600 млн. лв., средно по 20 милиона
Продължава...
 
<< Първа < Предишна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следваща > Последна >>

Резултати 111 - 120 от 312