Търсене

Начало Политика
Политика
До утре номинират кандидат-депутатите на ДПС
08 August 2014

Лютви Местан, д-р Хасан Адемов, д-р Нигяр Сахлим и областният председател на партията Ахмед Ахмедов са най-често предлаганите имена при номинирането на кандидат-депутатите на ДПС от Разградски избирателен район. До вчера са проведе събрания в три общини. В Исперих номинациите са шест, като освен Местан, Адемов и Ахмедов са посочени общинският лидер Гюнай Хюсмен, шефът на ДАИ и бивш народен представител Белгин Шукри и доскорошният зам.-министър на културата Велислава Кръстева.

Продължава...
 
Димитър Аврамов – първи водач на кандидат-депутатска листа в Разград
01 August 2014

Два месеца преди предсрочните парламентарни избори стана ясен и първият водач на кандидат-депутатска листа. Както бе съобщено, това ще е вече бившият народен представител от ПП „Атака“ Димитър Аврамов. В последните дни на живота на настоящото Народно събрание дългогодишният последовател на Волен Сидеров и журналист във вестник „Атака“ и телевизия „Алфа“ припозна идеите на Николай Бареков и влезе в редиците на „България без цензура“.

Продължава...
 
ДПС стартира номинациите за кандидат-депутати
30 July 2014

Утре, 31 юли, от 17 часа ще се проведе заседание на Областния съвет на ДПС с една единствена точка – запознаване с решението на Централния съвет на движението относно критериите за номиниране на кандидати за депутати от 18-ти Разградски район, съобщи областният лидер на партията Ахмед Ахмедов.

Продължава...
 
Волен Сидеров се срещна със симпатизанти в Разград, Осенец и Гецово
25 July 2014

В сряда председателят на „Атака“ Волен Сидеров се срещна с членове и симпатизанти на партията в Разградска община. Първите сбирки бяха в Осенец и Гецово. На третата среща – в конферентната зала на хотел „Централ“ бе съобщено, че в двете села хората, дошли да видят и чуят лидера на националистите били в пъти повече от присъстващите на сбирките на социалистите.

Продължава...
 
БСП - Разград номинира петима за нов лидер
21 July 2014

Корнелия Нинова – 19 номинации, Янаки Стоилов – 18, Драгомир Стойнев – 17, Георги Кадиев – 7 и Михаил Михов – 5. Това са предпочитанията на общинската организация на БСП в Разград за нов партиен лидер, които станаха ясни на извънредната конференция на структурата в събота. Имената са подредени според становищата на основните партийни организации, които са обсъждали още кандидатури.

Продължава...
 
Д-р Валентин ВАСИЛЕВ: ГЕРБ е категоричният победител в град Разград
27 May 2014

 

ГЕРБ е категоричен изборен победител в град Разград с 2877 гласа, изпреварвайки БСП - 1720 и ДПС - 1024 взети заедно, съобщи вчера на пресконференция областният координатор на партията депутатът д-р Валентин Василев. Той уточни, че във всички общини, с изключение на Цар Калоян, партията му има по-добри резултати от БСП, а на областно ниво за пореден път ГЕРБ е втора политическа сила.

Продължава...
 
Ще гласувате ли на 25 май? Да? А знаете ли за какво всъщност ще гласувате?
07 May 2014

На 25 май в България ще се състоят избори за парламент на Европейския съюз. Тези конкретни избори ще бъдат интересни с това, че нито един от гласоподавателите няма да гласува за парламент на Европейския съюз. Хората в България (и не само), които знаят за какво точно служи европейския парламент, сигурно се побират в една зала. Хората, които знаят за какво служи която и да е европейска институция, може би са също толкова. А тези, които знаят какво точно правят българските евродепутати в европейския парламент, се побират не в зала, а в тоалетна.

Продължава...
 
ДПС в Разградско откри предизборната си кампания
29 April 2014

Вчера, 29 април, точно в 10.29 часа ДПС в Разградско официално откри кампанията си за изборите за Европейски парламент. След като поясни, че цифрата 29 символизира номера на бюлетината, областният лидер на партията Ахмед Ахмедов заяви, че амбициозната задача, която си е поставило Движението за права и свободи в Лудогорието, е да внесе в националната „кошница“ 33 000 гласа, като по този начин да допринесе за избирането за евродепутат и на четвъртия в листата.

Продължава...
 
Изборите за Европарламент са измама
29 April 2014

Според ГД „ГРАО“ общият брой гласоподаватели, включени в избирателните списъци за националния референдум на 27 януари 2013 г., са били 6 949 120 души. Според говорителя на ЦИК Камелия Нейкова сега, една година и три месеца по-късно, в избирателните списъци са включени 6 553 000 души.

Лисват близо 400 000 души.

Къде са те? Или, по-точно, какво е била причината тези хора да фигурират в списъците, а после да ги няма в тях.

Продължава...
 
Проф. Петър ИВАНОВ: Последният българин ще изчезне през март 2134 година
28 April 2014

Демографската криза в България отдавна вече има размерите на катастрофа. Новото е, че в последните години тази демографска бездна вече се превръща в капан, а както се знае капанът е нещо, от което няма излизане.

Това заяви зам.-председателят на Центъра за демографска политика проф. Петър Иванов по време на лекция в Разград.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следваща > Последна >>

Резултати 101 - 110 от 312