Търсене

Начало Политика
Политика
БСП-Разград внесе сигнал в прокуратурата за наложената на Общината санкция за проекта в „Орел“
19 June 2019

В Окръжна прокуратура е депозиран сигнал, отнасящ се до наложената на Община Разград санкция в размер на близо 600 000 лева във връзка с участието ѝ в проекти по Оперативна програма „Региони в растеж“ и по-конкретно за проекта за благоустрояване на „Орел“.

Сигналът е внесен от председателя на Общинския съвет на БСП в Разград Добрин Добрев заедно с общинските съветници Елка Неделчева, Стоян Димитров и Таня Тодорова.

Продължава...
 
БСП – Разград се жалва от политически репресии
10 June 2019

Според разградските социалисти в Община Разград има политически репресия, изразяващи се в уволнение на служители, които по някакъв начин са демонстрирали симпатии към БСП. По този повод БСП-Разград разпространи до медиите декларация, чийто текст публикуваме:

„Само седмица след провелите се eвроизбори кметът на Разград Валентин Василев прояви типичния си стил на реваншизъм и на политически репресии спрямо служителите в Общината.

Продължава...
 
БСП: тръгваме на бой да си върнем Разград!
05 June 2019

„БСП е първа политическа сила в Разград. На 26 май за нас в областния град гласуваха 2094 избиратели, а за ГЕРБ – 1973. Разликата от 121 гласа си е победа. По-силни сме в 22 от 41 градски секции и в селата Гецово, Осенец, Дряновец, Балкански, Островче, Черковна, Пороище и Благоево, което ни мотивира да си поставим за цел наесен да спечелим кметските избори и да увеличим броя на съветниците си“.

Продължава...
 
Местан събира подписи за признаване на турското малцинство на ифтар в Шумен
27 May 2019

Дузина разградчани уважиха религиозната вечеря ифтар в ресторант „Формула“ в Шумен, организирана от актива на ДОСТ с председател Лютфи Местан. С него беше и целият екип на партията, начело с водача на листата с кандидати за евродепутати - Бюлент Хасанов. Домакините от Шумен бяха подготвили музикална и религиозна програма, както храна по повод Рамазана.

Продължава...
 
Елена ЙОНЧЕВА: Ще направим така, че страната ни да тръгне по по-добър път
20 May 2019

Г-жо Йончева, достатъчно популярна сте, за да се връщаме към детските Ви години, но не може да не Ви попитаме изостреното чувство за справедливост генетична наследственост ли е или впоследствие придобита черта на характера?

Продължава...
 
Радан КЪНЕВ: Дошло е време България да тръгне отново по пътя на промяната
16 May 2019

„Време е да слезем от въртележката ГЕРБ – БСП, която се върти около оста Ахмед Доган. Време е дадем на хората с нашето мислене възможност за развитие, време е да дадем бъдеще на страната си и на тези избори единственото нещо, което можем да направим е една малка първа крачка в тази посока. Мисля, че е дошло време България да тръгне отново по пътя на промяната, а това няма как да стане освен с демократично център - дясно управление. Управление, което не е имитация на десница, която ни се пробутва в последните десет години. Първата крачка са европейските избори, защото не можем да допуснем, хората, които вкараха България в Европа да не представени в Европейския парламент“.

Продължава...
 
Минимум 30 000 гласа в Лудогорието е целта на ДПС
03 May 2019

Основната задача, поставена от централното ръководство за предстоящите евроизбори е, че ДПС трябва да е първа политическа сила в Разградска област и то с минимум 30 000 гласа. Уникален шанс за партията ни е, че предизборната кампания съвпада с 30-годишнината от Майските събития, която ще бъде отбелязана на традиционния митинг-събор в местността Демир баба теке на 11 май.

Продължава...
 
Учредиха местна организация на „Да, България“ в Разград
03 May 2019

Учредително събрание за изграждане на местна организация проведе снощи в Разград политическа партия „Движение Да, България“. Освен учредители, в конферентната зала на хотел „Централ“ присъстваха организационният секретар на партията Надежда Йорданова, регионалният координатор за Северна и Централна България Младен Минков и симпатизанти на формацията.

Продължава...
 
Елена ЙОНЧЕВА: Хората в Разград трябва да знаят какъв въздух дишат
12 April 2019

В понеделник народният представител и водач на листата на БСП за изборите за Европейски парламент Елена Йончева се срещна членове и симпатизанти на партията. Преди да влезе в пълната зала на хотел „Централ“ тя уточни, че един от двата повода да дойде точно сега тук са сигналите, които получила за замърсения въздух и неглижирането на проблема от страна на централната и местна власт.

Продължава...
 
БСП – Разград оспорва решението на ЦИК за състава на РИК
10 April 2019

Жалба до Върховния административен съд /ВАС/ против решението на ЦИК за състава на Районната избирателна комисия /РИК/ е подал Областният съвет на БСП – Разград. Това съобщиха вчера областният председател на партията Наско Анастасов и депутатът Денчо Бояджиев.

Спорният момент в решението е секретарският пост. Мотивът на социалистите е, че по време на консултациите при областния управител за състав на РИК, само от БСП са заявили претенции към мястото за секретар.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 11 - 20 от 312