Търсене

Начало Политика
Политика
ГЕРБ отново залага на Валентин Василев в битката за Разград
03 September 2019

Настоящият кмет на община Разград д-р Валентин Василев ще се бори за нов мандат. Това стана ясно в понеделник вечерта на събрание на актива на ГЕРБ в областния град, на което членът на Изпълнителната комисия на управляващата партия Тодор Тодоров обяви решението на централното ръководство и лично на премиера Бойко Борисов за издигане кандидатурата на Василев.

Продължава...
 
Три десни партии издигнаха Мирослав Грънчаров за кандидат-кмет на Разград
03 September 2019

Три политически партии - СДС, „Да, България“ и Движение „България на гражданите“ издигнаха бившият общински съветник от ГЕРБ Мирослав Грънчаров за кандидат на „обединената разградска десница“ за общински кмет.

Церемонията по представянето на Грънчаров бе 11.50 часа в понеделник пред сградата на Община Разград, където се събраха група от мъже в сини ризи и две дами.

Продължава...
 
ВМРО и „Кауза Разград“ заедно на местните избори в Разград
29 August 2019

В сряда вечер представители на ВМРО – Разград, водени от областния координатор на партията Евгени Драганов, и представители на „Кауза Разград“ се срещнаха с д-р Калоян Монев, издигнат за кандидат-кмет от Гражданското движение „Кауза Разград“. Гост на събитието бе Искрен Веселинов, заместник-председател на ВМРО, народен представител от парламентарната група на Обединени патриоти в 44-то Народно събрание.

Продължава...
 
БСП – Разград подаде нов сигнал срещу кмета Валентин Василев
04 August 2019

Сигнал за грубо нарушение на Закона за обществените поръчки, както и на законодателството, уреждащо разходването на публични средства на публични средства от страна на Община Разград е подала местната структура на БСП до Агенцията за държавна финансова инспекция /АДФИ/.

Това обявиха на пресконференция общинският лидер на партията Добрин Добрев и общинският съветник Стоян Димитров.

Продължава...
 
ГЕРБ – Разград издигна Валентин Василев за втори кметски мандат
02 August 2019

Д-р Валентин Василев да бъде издигнат за втори мандат като кмет на Разград, реши на номинационното си събрание в сряда общинската структура на ГЕРБ. Предложението за настоящия градоначалник направи Иван Маринов, съпруг на зам.-кмета Галина Георгиева – Маринова, който представи Василев като разпознаваем, популярен и избираем кандидат на партията.

Продължава...
 
Адвокат Даниел Димитров е новия лидер на БСП в Исперих
29 July 2019

В края на миналата седмица се проведе заседание на 20-та общинска конференция на БСП в Исперих. На форума бе избран председател на общински съвет на Българската социалистическа партия в Исперих, бе направена и оценка за работата на общинските съветници на социалистите през мандат 2015-2019.

Продължава...
 
ГЕРБ започва събрания за номинации на новите кандидати за управници в Лудогорието
26 July 2019

Точно три месеца преди местните избори управляващата партия ГЕРБ стартира подготовката си това ново изпитание.

Днес от 17 часа в Цар Калоян започва първото в областта общинско събрание на ГЕРБ за номиниране на кандидати за кметове и общински съветници. То ще се проведе в партийния офис на площад „Демокрация“. Час по-късно на ул. „Освобождение“ 93 се събира и активът в Завет.

Продължава...
 
Първият кандидат-кмет на Разград е Калоян Монев
24 July 2019

Адвокат Калоян Монев е първият кандидат за кмет на Разград за предстоящите местни избори на 27 октомври. Той ще оглави и листата за общински съветници на „Кауза Разград“, чиито окончателен състав ще бъде обявен следващия месец. Това съобщи вчера на специално свикана пресконференция Божинел Христов, който и в момента, заедно с Монев, представлява Каузата в местния парламент.

Продължава...
 
БСП издига Найден Късов за кмет на Цар Калоян
24 July 2019

БСП има първи официален кандидат-кмет на община в Разградски регион, съобщи областният лидер на социалистите Наско Анастасов. Той уточни, че на местните избори в Цар Калоян партията ще издигне сегашния зам.-кмет Найден Късов. Всички събрания вече са приключили, до 8 септември трябва да се проведат общинските конференции, на които ще бъдат утвърдени и останалите кандидати за кметове.

Продължава...
 
Кметовете на ДПС бойкотират инициатива на Община Исперих?
08 July 2019

Община Исперих търси доставчик на автомобили и съдове за събиране на отпадъци, става ясно от обявената обществена поръчка. Изискванията на възложителя са избраният изпълнител да притежава професионална квалификация и практически опит, който качествено, точно и навреме да извърши следните доставки: 1 нов специализиран автомобил и 570 нови съдове за разделно сметосъбиране, 1 нов специализиран автомобил и 830 нови съдове за събиране на твърди битови отпадъци, обезпечаващи функционирането на общинската система за управление на отпадъците.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 10 от 312