shadravan.jpg new_ekip7.jpg
 
 

Търсене

Начало
Диана Петкова нацели резултата срещу „Светкавица“
21 March 2012

Професионалистът си е професионалист – учителката по физкултура в Езиковата гимназия и някогашна елитна състезателка по спортна стрелба Диана Петкова единствена позна с колко точно „Лудогорец“ ще бие „Светкавица“.

5:0 бе резултатът от последния мач на Орлите, а с точната си прогноза Диана елиминира останалите участници, някои от които минават за сериозни познавачи.


21_03_2012_anketa.jpg

Един от тях – шефът на пощите в областта инж. Илиев Илиев, се обади, за да я поздрави специално, изтъквайки, че като разградчанин се гордее с изявите й като майстор на спорта, национална състезателка, републиканска, многократна балканска и два пъти европейска шампионка. За по-младите ни читатели припомняме, че Диана Петкова е европейска шампионка - със световни рекорди при това, от Рим и Букурещ през 1982 и 1983 година в дисциплината „60 изстрела легнал с пушка“ в отбор с Весела Лечева и Нонка Матова.

Наградата на г-жа Петкова е електронна цигара от търговеца на тютюневи изделия Ивайло Гецов плюс специален бонус – вечеря за двама в заведението „Капитан Блъд“ на Стефан Петракиев.