shadravan.jpg new_ekip7.jpg
 
 

Търсене

Начало
3-ма разградчани атакуват най-новата продукция на БНТ
18 January 2012

„Кастинг” е риалити, което ще се излъчва в продължение на 3 месеца по националната телевизия. Победителят в шоуто ще получи роля в най-новия сериал на БНТ, като проектът е за сценарий на гимназиална тематика.

Кастингите за предаването се провеждат във Велико Търново, Варна, Бургас, Пловдив и София.18_01_2012_aktiori.jpgЯвилите се миналата седмица на отсяването на таланти в морската столица лудогорци, са актьорите от разградския театър Александър Бориславов, Петър Цветков и дванадесетокласникът от ГПЧЕ ”Екзарх Йосиф” Александър Стефанов, който е и част от младите таланти на младежка формация за театър „Импулс”.

На следващия кръг в София от по-малко от 100 кандидати ще бъдат избрани 15, които ще бъдат намалени до 10. Последните ще бъдат финалните участници в риалити шоуто. Те ще бъдат изправени пред тежки театрални задачи в ефира на националната телевизия в продължение на едно тримесечие.

Специално за „Екип 7” най-младият от тримата местни таланти споделя: „Шансът е нищожен, но вярвам, че мога да бъда сред избраните 15 човека, всичко зависи от мен”.

Той сподели още, че е впечатлен от отношението на журито. В рамките на регламентираните 3 минути той представил монолога на бай Ганьо от Георги Данаилов. Заинтригувани от уменията му, компетентните театрали му поставили задачи за импровизация, с които се справил много добре. Вероятно това му донесло заветното „да” от журито.

Следващият кръг в столицата е на 15 февруари.

 

Диана АНАСТАСОВА