shadravan.jpg new_ekip7.jpg
 
 

Търсене

Начало
Ученичка от Езиковата стана „Мис Лудогорец“
21 November 2011

16-годишната Елена Иванова от Разград бе избрана за победителка конкурса „Мис Лудогорец”, организиран от фенклуба на футболния отбор. Участваха красавици не само от Разград, но и от цялата област, както и от Русе, Добрич и Каварна.

Победителката е ученичка във френска паралелка на ГПЧЕ „Екзарх Йосиф“ в Разград.21_11_2011_elena_ivanova.jpg

21_11_2011_mis_ludogorec.jpg

21_11_2011_miski.jpgПризнава, че досега не е ходила на мач на „Лудогорец”, гледала е мачовете по телевизията. Вече с лентата на „Мис Лудогорец“ и короната обаче смята да посещава всички срещи на отбора и да се превърне в негов талисман. Любимите й футболисти са Емил Гъргоров, Шоко и Михаил Александров.

Моника Симеонова и Мелиса Арон бяха избрани за първа и втора подгласничка на победителката в конкурса.

21_11_2011_miski2.jpgОбщо 14 красавици на възраст от 15 до 25 години се състезаваха за титлата „Мис Лудогорец”. Те дефилираха пред препълнената зала на Общинския културен център в спортни екипи, по бански и в официални облекла.

Изборът бе направен от жури в състав: шефката на модна агенция на „Визаж” Евгения Калканджиева; топ моделът и актриса Ирена Милянкова, която е разградчанка и напоследък нашумя с участието си в популярния тв-сериал „Под прикритие“; собственичката на салон за красота „Шик шок” Елена Георгиева; изпълнителният директор на „Лудогорец” Ангел Петричев; футболистът Гийерме де Соуса – Шоко и председателят на фен клуба Владимир Георгиев.


Интервюта с Жени Калканджиева и Ирена Милянкова