shadravan.jpg new_ekip7.jpg
 
 

Търсене

Начало
Калоян Николов, Деница Николова, Калоян Генчев победители в турнир „Стефан Гатев“
24 October 2011

В събота приключиха и последните срещи от 11 турнир по тенис на корт за деца в памет на Стефан Гатев. Той се организира от ГПЧЕ и ТК „Разград“. В надпреварата участваха 25 подрастващи ракети от училищата в Разград, разделени в следните възрастови групи – до и над 14 години момчета, момичета и двойки.


24_10_2011_tenis.jpg

24_10_2011_pobediteli.jpgСлед доста интересни и емоционални срещи бяха определени победителите. Във възрастовата група до 14 години Калоян Генчев се наложи на финала с 9:0 над Аврам Чанков. На третото място се наредиха Николай Неделчев, Денис Сюлейманов. Във възрастовата група над 14 години, както се и очакваше, на финала Калоян Николов се наложи с 9:4 над Симеон Симеонов. Трети са Милослав Марчев, Денис Сюлейманов. При момичетата победителка е Деница Николова, втора се класира Теодора Бончева, третото място остана за Доротея Колева и Михаела Петрова. При двойките тандемът Милослав Марчев/Симеон Симеонов се наложи с 9:4 над брат и сестра Калоян и Деница Николови.

Победителите получиха предметни награди от директора на ГПЧЕ Пейчо Георгиев. Всички участници хапнаха от специално направена торта с форма на тенис ракета.

 

Венко ВЕНКОВ