shadravan.jpg new_ekip7.jpg
 
 

Търсене

Начало
Г-н кмете, разходи се до жп гарата и обратно, но с личната си кола!
19 May 2008

 

Като контрапункт на хвалбите за ремонтираните общински пътища и организираните рекламни обиколки из града с автобус от зам.-кмета Любомир Цонев, вече седми месец дупките по двулентовото платно от жп гарата към Разград трошат колите и нервите на шофьорите.

 

19_05_2008_asfalt.jpg В края на 2007 г. пътят, водещ към гарата, беше асфалтиран. А успоредното платно беше остъргано от машините и подготвено за полагане на нова настилка. Случайно или не, това стана на прага на зимата. И, естествено, заваля. Така, нарочно набразденият основен път и до днес ежедневно поема стотици автомобили. Вдига се прах до небесата, а траекторията, по която се движат колите, за да избегнат дупките, е сериозна предпоставка за пътнотранспортни произшествия. В подкрепа на тази теза са и мненията на наши читатели, пуснати в секцията „За недоволни“ във форума на сайта.

Авторът на темата „Г-н кмете, разходи се до жп гарата и обратно, но с личната си кола!“ се е подписал като Dunavrz . С лека редакция, ето част от коментарите в нея:


Dunavrz: Колко може да търпим да си трошим автомобилите по пътя от жп гарата до града!? И кой го е еня! Разкопахте го есента и вече всичко е ОК. И така до следващите избори ли? И органите на КАТ, вместо да висят в останалата читава лента и да дебнат някой нещастник да му изгорят душата, да бяха си мръднали пръста и да бяха направили реорганизация на движение в едната лента! То много мозък трябва за тази работа.

 

Belisima: Време е да оправят този път. Моята кола наистина се разби, аз минавам по него два пъти седмично. По-страшното е, че някой ден там ще стане и катастрофа. Всички се опитват да карат, където е най-малко разбито и нарязано и се движат на зиг-заг. Точно там са ме изпреварвали и от двете страни, това е луда работа. За кмета не знам, но ще е страхотно, ако от там мине поне един път с личната си количка заместничето му Любко Цонев, той отговаря за пътищата, той прибира парите. Този път е такъв, щото Любко пак е сгънал едни кинти!


Зорге: От Любчо Цоневия, Ааа, не така любезна белисима, не така, не само моите крадливи кунки прибраха паричките /миличките/, а делках и с другаря агент, по съвместителство кмет - Денчо, Денчо Орбитата. Тъй че, моите уважения, скъпа. А..хаа!

 

Georgievi_7884: Аз също пътувам всеки ден по два пъти. Ужасно е. Крайно време е някой да си поеме задълженията и да се оправи пътя.

 

Зорге:А бе, Георгиева, по-кротко, по-тихичко. Кат не ти харесва пътя, карай край него или пък си купи магаренце - хем по-икономично, хем и екологично.

С уважение: зам.-кмет...../подпис не се чете/

 

Mimo: Защо карате кмета да ходи да гледа, като разкопките са на неговия зам.-кмет-Люпчо.

 

Georgievi_7884: Няма значение на кого са. Просто на никого не е приятно да минава по тези разбити пътища и да си троши колата. Бях чула по разградските новини изказване, че април пътят ще бъде ремонтиран. Вече е средата на май, но нищо не е пипнато.