Търсене

Мразя Ви!
23 August 2010

Открито писмо от Генади ГАТЕВ по повод на публикацията „Хранкомерс“ е ощетила Разград с над 30 000 лева от наеми“, в която ставаше дума как фирмата на общинския съветник Добрин ДОБРЕВ ползва бистро „Бели Лом“ за 60 лева месечно
Мразя Ви!

Мразя Вас и подобните Ви другари от БСП, ДПС, немалка част от СДС, а сигурен съм, че сте се промъкнали и в редиците на ГЕРБ!

Вие, другари, сте доказали, че можете да лъжете, да крадете, да вземете жената на ближния си, да ограбите дома му, нивята му, добитъка му, плодовете на труда му, да убивате, ако трябва. Целият този човеконенавистен мироглед го предадохте и на децата си, че и на внуците си. Но това си е ваша отговорност, ваш кръст и ще си го носите до края.

Проблемът за мен и останалите граждани е, че сте твърде много и вече над 20 години продължавате да паразитствате върху разградчани.

А истината е една – гола, жестока и от нея боли: нито сте толкова умни, нито сте толкова знаещи, нито сте толкова можещи. Делата Ви го доказват.

Скъпи съграждани, не се страхувайте от тях, нямат какво повече да ви вземат – една душа ви е останала, дадена от Бога.

Само като ги срещнете из града, не им казвайте като мене - „мразя Ви“, но им кажете кратко и ясно: „Махайте се! Не ви обичаме! Не ви искаме!“.

А на онези „другари“, които нямат имения по Черноморието и планините, апартаменти в София или Варна, препоръчвам да емигрират в Северна Корея, там все още има свободни щатове за партийни секретари в тяхната компартия.


С неуважение: Генади ГАТЕВ