shadravan.jpg new_ekip7.jpg
 
 

Търсене

Начало
Захари Минчев се завърна от София за десетина дни
26 February 2010

От няколко дни по разградските улици можем да срещнем футболната легенда на лудогорския футбол от близкото минало Захари Минчев. Бат Зари, както го знаят, се завръща от София, където работи от октомври 2008 г.26_02_2010_zahari_min4ev.jpgСлед като Захари обиколи любимите си заведения, между които и „Последен грош“ на Юлския, бившият футболист се качи и на градския стадион „Д.Стефанов“. Тук стисна ръка на шефа на ОС на БФС Стефан Райчев и секретаря му Васко Ганчев. След двайсетина минути разговори Захари получи официална покана от Райчев днес да седнат заедно на обяд да си говорят за футбола не само из Лудогорието, но и в България.

След това ветеранът-футболист лично провери тревната настилка на градския стадион. Е, преди това се прегърна с бившия треньор на „Скрита сила“-Мъдрево Георги Керкелов, който въртеше традиционните си обиколки на стадиона.

За „Екип 7“ Захари заяви, че в Разград ще остане десетина дни. Сега е при майка си в Гецово. И твърдо заяви, че ще седне на централната трибуна на градския стадион, ако естествено в неделя там се играе мачът „Разград 2000“-“Септември“-Тервел.

За последно Захари Минчев беше в Разград в началото на август миналата година.

 

Венко ВЕНКОВ