shadravan.jpg new_ekip7.jpg
 
 

Търсене

apis_zop.jpg
 
Начало
Двама мъже изгоряха живи в катастрофа
28 September 2009

 

Двама мъже от Топчии изгоряха живи при тежка катастрофа в четвъртък около 22.00 ч. Блъснатият „Форд Ескорт“ с овъглените трупове в него беше намерен в нощта срещу петък на пътя Разград – Кубрат. Инцидентът е станал между селата Каменово и Топчии, колата е излязла от пътя на завой, преобърнала се е и се е запалила, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Разград. Изгасили са я огнеборци на РС“Пожарна безопасност и спасяване“ – Кубрат.

 

28_09_2009_kat.jpgСамоличността на телата във форда е била установена след проведени издирвателни мероприятия. Те са на 35-годишния Владимир Гинев и 55-годишния му чичо Иван Великов, и двамата от Топчии. Разпознаването е направил кметът на селото Христо Карастоянов.

По информация на „Екип 7“, по-младият от мъжете е баща на неколкомесечно бебе. В началото на тази година заминал да работи във Виена. Около седмица преди инцидента се върнал, а във фаталния четвъртък дори ходил да припознае детенцето, тъй като с майката нямали брак. Чичо му Иван пък е разведен, бившата му съпруга и децата му също работят в Австрия.

Във вечерта на катастрофата той и племенникът му казали, че тръгват към русенското село Хотанца. Преди това били пийнали само бира.

По случая е образувано досъдебно производство по чл.343, ал.1 от Наказателния кодекс.

 

Мила КЮЛЮМОВА