Търсене

Начало Спорт В неделя „Разград 2000“ гостува на лидера „Добруджа“
В неделя „Разград 2000“ гостува на лидера „Добруджа“
07 March 2008


Отборът на „Разград 2000“ отива на най-тежкото си гостуване за пролетния дял в Добрич на лидера “Добруджа”. Старши треньорът на разградчани Росен Маринов ще разчита на всички картотекирани футболисти с изключение на контузените Теодор Тодоров и Галин Цонев.
През този сезон тимът на Добруджа всячески гони първото място и оттам завръщане в професионалната „Б“ група.


07_03_2008_fut.jpg Добричлии направиха добра селекция, зимна подготовка, контроли. Естествено и през пролетния дял за по-възлови мачове ръководството на тима няма да се стиска в името на голямата цел – “Б”-група.
В предишния кръг добруджанци загубиха гостуването си в „Преслав“ с 1:0. А през седмицата в централния спортен печат треньор и ръководство коментират, че заради тази загуба ще се реваншират с внушителна победа срещу „Разград 2000“.
Нашият отбор не е обречен, ако пък и мотивацията на играчите е на ниво, можем да поднесем неприятна изненада на самохвалковците от Добрич.
През есента поради липса на годен терен „Разград 2000“ посрещна “Добруджа” на стадиона в Попово. След нулево първо полувреме, нашите позволиха за 45 минути да им вкарат 4 гола. Тогава тръгна слухът, че разградчани са “легнали”, за да приберат парите на добричкия тим. В резултат на това няколко кръга подред младите футболисти на „Разград 2000“ въобще не се напъваха да играят, защото били обидени на старите, които взели пари.
Съдийската тройка на мача в неделя е от Шумен – гл.съдия Мирослав Маринов, помощник Мирослав Петров, Красимир Кръстев, дежурен делегат Димитър Иванов от Варна.
Междувременно спортно-техническата комисия на ЗС на БФС-Варна присъди служебна победа 3:0 на „Черноморец“ /Бяла/ срещу „Албена“. Двубоят не се игра заради финансови проблеми на тима от с.Оброчище, който обаче ще продължи първенството. Шефът на футболната централа Благой Калфов заяви за „Екип 7“, че днес изтича последният срок, в който “Девня” трябва да даде отговор дали се отказва от шампионата.


Венко ВЕНКОВ