Търсене

Начало Спорт „Лудогорец“ организира допълнителен кастинг за деца, родени през 2005 г.
„Лудогорец“ организира допълнителен кастинг за деца, родени през 2005 г.
05 June 2019

Поради огромния интерес и многобройните запитвания от цялата страна Детско-юношеската академия на „Лудогорец“ организира кастинг /попълване/ на групата за деца, родени през 2005 г. Кастингът ще се проведе на 8 юни от 14 часа на комплекс „Гнездо на орли“ в Разград.

Записване на имейл: academy.admin@ludogorets.com (три имена, позиция и настоящ отбор), за допълнителна информация: 0876194510.

05_06_2019_kasting_1.jpg

В края на миналата седмица над 80 деца, набор 2006, от цялата страна се явиха на кастинга, обявен от клуба за попълване на подготвителните групи в Детско-юношеската школа. Момчетата преминаха през тестове и игрови форми, за да докажат, че имат нужната основа и умения да облекат зелената фланелка. Кастингът бе заснет с две камери, а записите ще бъдат анализирани от треньорите в Академията, за да бъдат подбрани най-талантливите деца.

„Благодаря на всички, които се явиха. Момчетата показаха добри заложби, но само част от тях ще станат част от нашата школа. И на тях, и на останалите, желая много успехи в бъдеще. Дори и да не станат футболисти, нека продължат да обичат и практикуват най-великата игра“, каза след тестовете директорът на Академията Радослав Комитов.

Младите таланти, които са преминали успешно кастинга, ще бъдат уведомени за това до 14 юни.