shadravan.jpg new_ekip7.jpg
 
 

Търсене

apis_zop.jpg
 
Начало
22 абитуриенти от Разград с дарения от Федерацията на жените
16 May 2019

В навечерието на абитуриентските балове двадесет и двама социално слаби абитуриенти от община Разград бяха подпомогнати от Федерацията на жените с по 140 лева. Всички те бяха предложени от педагогическите съвети на своите училища.

17_05_2019_federacia2.jpg

Благотворителната инициатива се осъществи за 21 поредна година със съдействието на Община Разград. Председателят на Федерацията - Любка Стоянова, благодари на Общината, както и на тези, които се включиха във Великденската благотворителна изложба базар за набирането на средствата - Център за работа с деца, Център за ученическо техническо и научно творчество, Съюза на пенсионерите, Съюза на инвалидите.

Любка Стоянова разказа на абитуриентите за дамската организация, за благородните й дейности. Пожела им здраве, успешна реализация, сбъдване на мечтите.

Здраве, успешно и ползотворно бъдеще им пожелаха и Надежда Радославова – председател на Общинския съвет, Галина Георгиева – зам.-кмет на Общината, Елка Драмалиева – директор на дирекция „Хуманитарни дейности“, както и някои от съорганизаторите на благотворителната инициатива – Даниела Куртева – директор на Център за работа с деца, Иванка Добрева – председател на Съюза на пенсионерите и Иванка Петкова – председател на Съюза на инвалидите.

Всеки един от абитуриентите разказа за бъдещите си планове за реализация. От името на всички млади хора със сълзи на очите абитуриентка благодари за стореното добро и трогна всички присъстващи.


Веселина ЙОТОВА