Търсене

Начало Спорт Разград се включва в Деня на спортното предизвикателство
Разград се включва в Деня на спортното предизвикателство
16 May 2019


През следващата седмица Разград ще се включи в Деня на българския спорт и Световен ден на предизвикателството Разград 2019, стана ясно на техническа конференция, в която участваха кметът Валентин Василев, общински служители, спортни деятели.

17_05_2019_sporten.jpg

В рамките на два дни – 20 май /понеделник/ и 22 май /сряда/ 2019 година Община Разград, със съдействието на ОУ "Васил Левски", НПГТ „Шандор Петьофи“, ОК за ФФВСТ, спортните клубове по баскетбол "Лудогорец" и „Вълци - Разград“, спортен клуб по волейбол „Лудогорец и спортен клуб по лека атлетика "Лудогорец", организират спортен празник – „Ден на българския спорт и Световен ден на предизвикателството“ Разград' 2019.

На 20 май в 14 часа в двора на ОУ „В. Левски“ кметът Василев ще приветства участниците и ще даде старт на Деня на спортното предизвикателство.

Ще бъдат проведени турнир по баскетбол в спортна зала на ОУ „Васил Левски“, турнир по волейбол в спортна зала на НПТГ „Шандор Петьофи“, турнир по футбол на малки врати на спортната площадка в двора на ОУ „В. Левски“ и лекоатлетически крос - 22 май от 16 часа по алеите на Градски парк.

След приключване на турнирите по спортове и лекоатлетическия крос всички участници в спортния празник могат да участват в томбола, в която ще се разиграят над 60 предметни награди, като най-атрактивна от тях ще бъде велосипед.