Търсене

Начало Политика Минимум 30 000 гласа в Лудогорието е целта на ДПС
Минимум 30 000 гласа в Лудогорието е целта на ДПС
03 May 2019

Основната задача, поставена от централното ръководство за предстоящите евроизбори е, че ДПС трябва да е първа политическа сила в Разградска област и то с минимум 30 000 гласа. Уникален шанс за партията ни е, че предизборната кампания съвпада с 30-годишнината от Майските събития, която ще бъде отбелязана на традиционния митинг-събор в местността Демир баба теке на 11 май.

03_05_2019_dps5.jpg

За избирателя на ДПС няма дилема за кого ще гласува - за нашия избирател това е генетично заложена цел, в нашата кръв е да отстояваме демокрацията и единството на всички“.

03_05_2019_dps17.jpg

Това заяви зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов по време на откриването на предизборния щаб на ДПС, който се помещава на бул. „България“, където беше фотографското ателие „Кодак“ /бившия магазин „Гергана“/. Гости на събитието бяха народните представители Ихсан Хаккъ и д-р Хасан Адемов, петимата общински кметове от ДПС, председатели на общински съвети, общински съветници, представители на младежките организации на движението в региона, партийни активисти.

В началото на церемонията областният председател на ДПС Севгин Шукри уточни, че във връзка с евровота на 26 май, в Лудогорието предстоят важни мероприятия, поради което официалният старт на кампанията е много важен за стягане на редиците. След това той даде думата на депутата Ихсан Хаккъ, чието изказване бе фокусирано върху настоящото мото на кампанията - „Ние залагаме на младите“. Д-р Хасан Адемов пък изрази увереност, че областната структура на партията ще има сериозен принос в националната кошница гласове за ДПС.