Търсене

Начало Спорт „Амилум България“ е победител в тазгодишните „Спортни игри – Разград“
„Амилум България“ е победител в тазгодишните „Спортни игри – Разград“
22 April 2019

Отборът на „Амилум България“ ЕАД е комплексен победител в „Спортни игри – Разград 2019“, организирани от Общинския клуб за футбол, волейбол, физкултура и спорт в Разград, с председател Здравко Душков, с партньорство на Областен информационен център и комисията по спорта към ОС на КНСБ, СКТМ „Лудогорец“ и ШК „Абритус“, Община Разград.

22_04_2019_am-1.jpg

Следващите в класирането са отборите на „ИНОКС“ ЕООД, „Водоснабдяване –Дунав“ ЕООД, КП на ЦСКА –Разград, „Каримекс“ ЕООД и „Електроресурс“ ЕООД.

През тази година над 150 участници се състезаваха в 6 вида спорт - тенис на маса, шахмат, волейбол, футбол за мъже, дартс и скок от място за мъже и жени, като някои според регламента се включиха в повече от един спорт. Участваха служители на разградски фирми и привърженици на спортни клубове.

Ето и победителите в отделните спортове: „ИНОКС“ ЕООД - по футбол, тенис на маса и шахмат, „Амилум България“ ЕАД - в скок от място, „Водоснабдяване –Дунав“ ЕООД - дартс, мъже и жени, „Електроресурс“ ЕООД - волейбол. Носителите на златните медали в дартс са: Румен Коларов и Мирослава Дикова, в скок от място: Радослав Райчев и Йорданка Минкова. Най-полезните за отборите си получиха тениски с логото на проявата: Радослав Пламенов, Пламен Петков, Йордан Щерев, Ангел Димитров, Пламен Пенчев и др.

Участниците в състезанията получиха от кмета на Разград д-р Василев сувенирни чаши с емблемата на състезанието, а първенците - медали. Отборите получиха топки, а колективите купи. Наградният фонд е сформиран от средства от Община Разград и от такса за участие.