Търсене

Начало Спорт Започва надпревара в 6 вида спорт със 150 участници
Започва надпревара в 6 вида спорт със 150 участници
19 April 2019

Общинският клуб за футбол, волейбол, физкултура и спорт /ОК за ФВФСТ/ в Разград, с партньорството на Областния информационен център и комисията по спорта към ОС на КНСБ, СКТМ „Лудогорец“ и ШК „Абритус“, организира спортни игри по 6 вида спорт. Такива състезания се организират от дълги години единствено в Разград.

19_04_2019_rab.jpg

Участниците, които са работници и служители от фирмите „Водоснабдяване Дунав“ , „ИНОКС“, „Амилум България“, „Каримекс“, както и младежи от разградския клуб на привържениците на ЦСКА, постепенно се увеличават. В тазгодишните игри, които се провеждат под патронажа на кмета на Разград д-р Валентин Василев, те са над 150.

Вчера в спортната зала в Битовия комбинат започна надпреварата по тенис на маса мъже и жени, а в шах клуба по шахмат. Днес 17.30 ч. в залата на ОУ „Васил Левски“ започват състезанията по волейбол - мъже, утре от 9 часа на спортната площадка на училището ще се проведе надпреварата по футбол за мъже, в спортната зала ще премерят точния си мерник участниците в състезанието по дартс и ще се наскачат в „скок от място“ мъже и жени. Всички участници ще получат сувенирни чаши с емблемата на състезанието, призьорите – медали, отборите, класирали се на първо място – футболни и волейболни топки. Купи ще получат всички колективи. Наградите са осигурени със съдействието на Община Разград и от таксата за участие.

 

Здравко ДУШКОВ