Търсене

Начало Спорт Пратиха Натанаел в Бразилия, а той си тренира в Разград
Пратиха Натанаел в Бразилия, а той си тренира в Разград
19 April 2019

Натанаел вече няма нищо общо с „Лудогорец“, левият бек е напуснал тима и се е прибрал в Бразилия, напускайки тима като свободен агент“. Това „информационна бомба“ бе взривена вчера от спортния сайт topsport.bg, след което информацията бе тиражирана от куп медии – „Фокус спорт“, Sportline и дори сериозния уж „Гонг“.

19_04_2019_natanael.jpg

Новината е напълно фалшива, толкова фалшива, че няма друго обяснение за нея освен това, че на някои спортни журналисти очевидно са им съвсем празни главите.

Натанаел продължава да си е в Разград и да тренира с първия отбор. Действително договорът му не е подновен, възможно е през лятото да продължи с друг отбор, но поне дотогава той продължава да е част от „Лудогорец“, а дали ще го видим скоро в игра, ще реши треньорският щаб.

Професионалната журналистика си отива, изумен съм и съм възмутен от това, което става днес в много от медиите и нямам добри очаквания за следващите години“, с горчивина коментира изпълнителният директор на разградчани Ангел Петричев, който преди да дойде в „Лудогорец“ бе журналист в „Дарик радио“ и главен редактор на варненския вестник „Народно дело“.