Търсене

Начало Спорт Готвят подарък за 50-годишния юбилей на Кирил Домусчиев
Готвят подарък за 50-годишния юбилей на Кирил Домусчиев
19 April 2019

Собственикът на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев вчера стана на 50 години, по този повод получи поздрави и пожелания от клуба.

Ето какво написаха в официалния сайт на клуба.

19_04_2019_lud.jpg

Досега разградчани са изиграли в първенството 22 мача с „Ботев“, като в 14 са победили, само веднъж са загубили /2016/ и седем пъти резултатът е бил равен. Головата разлика е 39:19 в полза на „Лудогорец“. Добре ще е тази традиция да продължи, още повече, че се застъпва с друга традиция – в дните около рождения ден на Кирил Домусчиев отборът винаги да побеждава в негова чест.


19_04_2019_domuschiev.jpg„Уважаеми г-н Домусчиев,

Ръководството, треньорският щаб, футболистите и администрацията на клуба Ви честитят 50-годишния юбилей и Ви желаят много здраве, лични и професионални успехи.

Благодарим Ви за всичките усилия, време и средства, които инвестирахте, за да направите ПФК „Лудогорец“ най-успешния български клуб през последните години. Убедени сме, че най-хубавите ни моменти заедно тепърва предстоят“.

През годините стана традиция, ако отборът играе мач на 18-ти април, футболистите да се скъсват от игра и да побеждават здраво съперника си, като по този начин символично поздравяват собственика на клуба.

Така например на 18 април 2018 година „Лудогорец“ се наложи над „Берое“ със 7:0.

Също с толкова падна „Миньор“ на същата дата през 2012 година, а през 2015 година поздравът за рождения ден на боса бе победа с 3:1 над „Литекс“.

Тази година мач на 18-ти април няма, но пък има само два дни по-късно. Утре, 20-ти април, от 20 часа в Разград е сблъсъкът с „Ботев“ /Пловдив/.

Както разбрахме, футболистите на „Лудогорец“ смятат и тази година да спазят традицията. Защо не?