shadravan.jpg new_ekip7.jpg
 
 

Търсене

Начало
Пътешественици от Езиковата направиха виртуална екскурзия до Лондон
23 February 2018

Виртуална екскурзия до Лондон направиха учениците от клуба по английски език „The Club of the Young Globe Trotter“ към ПГПЧЕ „Екзарх Йосиф“ в Разград. Екипът, с ръководител Даниела Обрешкова, показа резултата от усърдната няколкомесечна работа пред своите родители и съученици. Групата от виртуални пътешественици е съставена от десетокласниците Мерлин, Теодора, Лорианна, Мариана, Мелиса, Мирела, Боян, Калин, Павел и Ванеса.


23_02_2018_london-3.jpgОт октомври до края на януари те се учиха да работят с карта на града и метрото, да търсят необходима информация в интернет, свързана с резервиране на самолетни билети, със запазване на място за престой и с интересни културно-исторически забележителности в столицата на Великобритания.

През цялото време младите пътешественици работиха в екип и придобиха практически умения за организиране на посещение в друга държава, които ще им помогнат в бъдеще.

По време на виртуалната екскурзия техните родители чуха представянето им на английски език и научиха любопитни факти за восъчните фигури на Мадам Тюсо, Биг Бен, Лондонското око, зоопарка в града, Националната галерия и други забележителности. В края на презентацията си тръгнаха замислени как да превърнат виртуалната екскурзия в реална.