shadravan.jpg new_ekip7.jpg
 
 

Търсене

Начало
14 телевизии излъчват послание на Патриция Колева
30 September 2015

За юбилейното седемстотно телевизионно предаване „Изворче“ режисьорът на „Балканфолк“ Мариана Нуцова включи като специален гост 14-годишната Патрициия Колева от Разград.

Изборът не е случаен, Паци е едва на две години и половина, когато за първи път участва в едноименния събор във Велико Търново и оттогава дава своята сериозна заявка за музикално присъствие.


30_09_2015_koleva-2.jpgВ продължение на повече от десет години талантливата изпълнителка е ежегоден участник в серия от конкурси, посредством които завоюва всички отличия на престижните форуми.

Във видеовизитката снимана от Абритус, Патриция споделя пред телевизионните зрители гордостта си, че е част от голямото и сплотено семейство на „Балканфолк“ .

„Благодаря на целия екип, пожелавам ви здраве, щастие и още много творчески успехи. Честит юбилеен ефир от слънчев Разград и нека красотата на българския фолклор ви съпътства навсякъде“, завършва посланието си 14-годишната певица.

От Мариана Нуцова стана ясно, че 14 телевизии имат правата за юбилейното предаване със специален гост Патриция Колева. Интересен момент е, че зрителите им имат възможността да се докоснат до първото й изпълнение преди повече от десет години.

В момента Паци е в девети клас на ГПЧЕ „Екзарх Йосиф“ в Разград. Любовта към традицията, не й пречи да изучава езици и да моделира в себе си гражданско отношение, посредством участието си в различни формати на инициативи.