shadravan.jpg new_ekip7.jpg
 
 

Търсене

Начало
Учениците организират благотворителен концерт за болно дете
28 April 2014

За четвърта поредна година в последните дни на април училището ни организира благотворителен концерт „Да помогнем на човек в беда“. Инициативата е на „А“ паралелките и чрез нея всяка година учениците подават ръка на нуждаещ се. И тази пролет концертът ще ни събере, за да помогнем.


28_04_2014_ezikova6.jpgМного бързо реагирахме на болката на нашата учителка, която ни подаде ръка в деня, в който прекрачихме прага на гимназията за първи път. Желанието да помогнем завладя всички – учениците от гимназията и от всички разградски училища, цялата разградска общественост. Благотворителната кампания за набиране на средства докосна всяко сърце.

Останалото го знаете – общоградски хепънинг и базар на ръчно изработени от нас артикули, десетки кутии за дарения, които поставихме на възлови места в града. Искахме да помогнем на дете, да вдъхнем кураж, да покажем, че освен академично подготвени, сме и хора с огромни сърца.

Каним ви на концерта в залата на читалище „Развитие“ /стария театър/ на 29 април от 18.30 ч. Ще участват различни състави и индивидуални изпълнители от гимназията.

Да подадем ръка, да покажем, че сме хора, че сме достойни потомци на нашия патрон!


Рая и Антоний – 10 „А“ клас