shadravan.jpg new_ekip7.jpg
 
 

Търсене

Начало
Ученици организират благотворителен базар за болно момченце
11 April 2014

Благотворителен базар в помощ на болно дете под наслов „Никой не може да направи всичко сам, но заедно можем да направим много!“ организират ученици от ГПЧЕ „Екзарх Йосиф“ - Разград. Инициативата е насрочена за 11.00 часа утре и ще се проведе на площада пред Общинския културен център, а набраните средства ще бъдат предоставени за лечението на 12-годишния Б.М. от ОУ „Н.Й. Вапцаров“.


Момченцето страда от тежко мозъчно заболяване. Предстои му втора операция в чужбина, а за осъществяването й са нужни много средства.

В опит да привлекат повече хора към благородната си кауза Рая Кьосева и Антоний Митев от ГПЧЕ са направили и фейсбук страница на инициативата. От информацията, публикувана на нея става ясно, че близки и съпричастни на Б.М. и семейството му са подготвили ръчно изработени артикули, които желаещите да помогнат, ще могат да откупят. Базарът ще има съпътстваща програма от песни и танци, на мястото ще бъдат поставени и дарителски касички.

В 12.00 часа пък в двора на ПГССХВТ „Ангел Кънчев“ ще започне благотворителен футболен турнир.

Всеки, който желае, може да дари средства и по банков път в откритата дарителска сметка - IBAN: BG70 CECB 9790 40F0 5333 00.

 

Мила КЮЛЮМОВА