shadravan.jpg new_ekip7.jpg
 
 

Търсене

Начало
ГПЧЕ "Екзарх Йосиф" вече e партньор с Американско-европейски алианс
22 March 2013

Вчера Американско-европейски алианс за образование и "Експрес Пъблишинг" организираха обучителен семинар за учителите в Разград и областта по английски език.


22_03_2013_zdrav4ev.jpgПо време на семинара г-н Чавдар Здравчев - представител за България на издателството за англoезична литература "Експрес Пъблишинг", запозна учителите с основните принципи, прилагани при оценяване на задачи за съставяне на писмен текст, използвани както в ежедневната работа с учениците в класната стая, така и при подготовката им за полагане на международни сертификатни изпити по английски език.

Целта на семинара е чисто методическа.

Американско-европейски алианс за образование отправи и покана към Езиковата гимназия в Разград да се присъедини към тяхната международна мрежа от партньорски училища.

А след подписване на тристранното споразумение между ГПЧЕ, Американско-европейски алианс, Люксембург, и Едюкейшън Салюшънс ЕООД, в качеството си на партньор гимназията ще бъде изпитен център и ще може да извършва регистрация за сертификатни изпити по английски език.

Изпитите ще могат да се полагат както от ученици на ГПЧЕ "Екзарх Йосиф", така и от всички, които имат нужда от сертификат, удостоверяващ нивото им на владеене на английски език.

 

Илина ВЪЛЧЕВА