Търсене

Начало Спорт
Спорт
Николай Цонев е новият шеф на разградския тенис
09 April 2008

 

На 4 април се състоя общо отчетно-изборно събрание на “Тенис клуб – Разград”. Отчет за дейността на клуба направи досегашният председател Михаил Драганов. След извършения таен избор присъстващите 17 членове на сдружението избраха нов петчленен Управителен съвет с председател – Николай Цонев и членове: Иван Радушев, Теодоро Бабаров, Пламен Йовчев и Камен Тушев.

Продължава...
 
Разградските школници - твърди лидери, жените ни - четвърти в страната
07 April 2008

 

Разградските боксьори – школници, по най-категоричен начин грабнаха отборното първо място от проведеното в зала „Лудогорец“ държавно първенство. Малко не достигна на женския тим на СК „Олимпия“ да спечели бронза – момичета ни станаха четвърти в страната. Мирела Николова и Петър Петров от Разград се сдобиха с купите на „Екип 7“ /медиен партньор на състезанието/ за най-сърцати спортисти, а отличията им връчи главният редактор на вестника Георги Тодоров.

Продължава...
 
Лознишките борци с най-много медали
07 April 2008

 

В събота в Лозница се проведе образцово организирана проява по свободна борба - XII международен турнир в чест на Хюсеин Мехмедов. Колосът на Лудогорието лично присъства на състезанието като поздрави и награди медалистите.

Продължава...
 
Радослав Русев – със сребро и бронз
07 April 2008

 

5 юноши и девойки /под 15 г./ от СК „Бадминтон-Разград“ с треньор Венко Русев участваха на проведено през почивните дни в Хасково държавно лично първенство. Най-добре от всички се представи Радослав Русев.

Продължава...
 
Веломаратонът за годината потегли от Исперих
07 April 2008

 

В събота велосипедистите натиснаха педалите в Исперих. От там тръгна първият бревет от тазгодишния маратон. По трасето от 200 километра от Исперих до Силистра и обратно през резервата „Сребърна“ се пуснаха колоездачи от Попово, Русе, Долна баня и Исперих. Организатор бе КК „Димитровец“ с председател Димитър Балански.

Продължава...
 
Хюсеин Садъков вкарва гол на подбора за юношеския национален отбор
04 April 2008

 

В сряда на градския стадион в Търговище се проведе сбирка за подбор на футболисти за националния отбор на България за момчета, родени 1992 година. Явиха се 30 момчета от Русе, Силистра, Търговище, Добрич, Варна, Шумен и Разград. Във водената от Пламен Петров група от Лудогорието бяха включени Преслав Димитров, Хюсеин Садъков /двамата от юношеския отбор на „Разград 2000“/ и състезаващият се за „Бенковски“ /Исперих/ - Джанан Мюрсел.

Продължава...
 
Юношите ни трети на зоново първенство
04 April 2008

 

В сряда в Русе се проведе зоново първенство на Българската федерация по волейбол. В него взеха участие отборите на „Дунав“ /Русе/, „Черноломец“ /Попово/ и тимът на ОК на ФВФСТ /Разград/. В последния момент се отказаха представителите на Силистра.

Продължава...
 
Четин Лятиф в националния отбор
04 April 2008

 

През почивните дни националният треньор по свободна борба за кадети и юноши Валентин Гецов вика в София най-известните млади български борци. Те ще подготвят за европейско и световно първенство и международни турнири.

Продължава...
 
Жените на СК „Олимпия“ са фаворитки за отборния бронз
04 April 2008

 

Боксьорките на СК „Олимпия“ са основните фаворитки за спечелване на отборните бронзови медали. С тази амбиция момичетата на Стефан Стефанов започнаха участието си в провеждащото се трети ден в Разград държавно първенство.

Състезателите, треньорите и гостите бяха поздравени от кмета Денчо Бояджиев, които откри състезанието и пожела успех най-добрите.

Продължава...
 
Две шампионски титли за Павлин Василев
02 April 2008

 

През почивните дни в Горна Оряховица се проведе републикански личен шампионат по силов трибой за юноши и девойки. Състезатели от 30 клуба от страната спориха за медалите в 10-те категории. Осем отличия грабнаха представителите на СК "Боди спорт груп" /Кубрат/, водени от Мишо Колев.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 Следваща > Последна >>

Резултати 5151 - 5160 от 5301