Търсене

Начало Институции
Институции
Местният филиал на университета в Русе почна кампания
25 June 2008

 

До 7 юли филиалът на Русенския университет в Разград ще приема документи на кандидат-студенти. В столицата на Лудогорието ще се предлагат отново специалностите „Биотехнологии“, „Технология на храните“ и „Химични технологии“, този път с четиригодишен срок на обучение, който дава квалификационната степен бакалавър.

Продължава...
 
В РУСО - с усмивка и внимание
18 June 2008

 

На финансови компенсации от петдесет до сто лева ще се радват над заплатата си ония служители в териториалното поделение на Националния осигурителен институт, които се държат вежливо, любезно и отзивчиво с хората.

Бонусът не е приумица, а институционално основание, наречено кодекс за поведение, прието в НОИ наскоро за стимулиране.

Продължава...
 
Кметът остава с двама заместници
06 June 2008

С определение №30 от 3 юни Административен съд – Разград /РАС/ е отхвърлил като недопустима жалбата на кмета Денчо Бояджиев срещу решение №164 от 29.04.2008 г. на Общински съвет-Разград.

Припомняме ви, че с оборвания от градоначалника документ местните парламентаристи приеха промяна в структурата на кметския екип.

Продължава...
 
Виетнамският посланик в България се разходи из Лудогорието
16 May 2008

 

В сряда извънредният и пълномощен посланик на Социалистическа република Виетнам в България Фам Куок Бао посети за кратко Областната администрация в Разград. Поради отсъствието от града на областния управител Наско Анастасов, Негово превъзходителство, съпругата му и служители в посолството бяха приети от вицегубернатора Бехчет Сюлейман.

Продължава...
 
Кметът Бояджиев чака протокола от решението на ОбС, за да го атакува
09 May 2008

 

„На Шипка всичко е спокойно“, отговориха от Община Разград на въпроса ни как минават първите работни в управата след празниците. А поводът да попитаме не бе да узнаем какъв е периодът на адаптация за работа на общинските чиновници след дългата почивка, а неочакваното решение на мнозинството в Общинския съвет от 29 април за съкращаване на едното зам.-кметско място.

Продължава...
 
Пламен Пенчев е новият зам.-районен прокурор на Кубрат
09 May 2008

 

С решение на Висшия съдебен съвет прокурор Пламен Георгиев Пенчев

беше избран за зам.-районен прокурор на Кубрат. Предложението и било гласувано на последното заседание на ВСС преди Великденските празници.

Продължава...
 
Община Разград с двама зам.-кметове
07 May 2008

 

Община Разград да е с двама, а не с трима заместник-кметове. Дирекциите „Икономическо развитие и евроинтеграция“ и „Финансови дейности и местни данъци и такси“ да преминат на пряко подчинение на кмета.

Това реши изненадващо новото мнозинство от съветници в местния парламент по време на заседанието на 29 април.

Продължава...
 
Емел ЕТЕМ: От юли може да звъните на тел.112
07 May 2008

 

Аварийно-спасителен отряд от 25 души ще бъде обучен и ще заработи към Териториалната дирекция „Гражданска защита“ на Министерството на извънредните ситуации /МИС/ в Разград до края на тази година. Това обеща пред журналисти вицепремиерът и министър на извънредните ситуации Емел Етем по време на посещението си в пострадалата от торнадото разградска община Завет.

Продължава...
 
Разнищват общинските фирми
23 April 2008

 

За днес е насрочено извънредно заседание на Постоянната комисия по управление на общинската собственост, приватизация и следприватизационен контрол към Общинския съвет в Разград. Освен членовете на комисията и отговорни ресорни общински служители, на заседанието ще присъстват и ръководителите на общинските предприятия и търговските дружества с общинско участие.

Продължава...
 
Асоциацията на секретарите на общини награди Гюлтен Еминова
18 April 2008

 

Вчера чак от Смолян долетя приятна новина за популярна разградчанка. Гюлтен Еминова получи почетна грамота от Националната асоциация на на секретарите на общини в Република България за цялостния й принос в осъществяването на целите и институционалното укрепване на организацията в периода 1999-2007 година.

Госпожица Еминова е зам.-председател на асоциацията, а видно от грамотата – и активен нейн член.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Следваща > Последна >>

Резултати 381 - 390 от 425